Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΑΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...!!! ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 6ΜΗΝΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ Ή ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ...!!!

ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΤΗΚΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ...


ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΤΗΚΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΕΥΚΟΛΗ ΛΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ...

ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΤΕΙΣ ΛΟΙΜΟΔΩΝ ΝΟΣΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΛΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ... ΗΔΗ ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ.... ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ:


Με διαβαθμισμένη υπηρεσιακή εντολή, αποφασίστηκε να αφεθούν όλοι οι λαθρομεταναστες ελεύθεροι.

Όπως αναφέρεται στο Υπηρεσιακό έγγραφο (03/03), δε θα υπάρξει καμιά κράτηση στα κέντρα Κράτησης Λαθρομεταναστών, στα κρατητήρια ή χώρους πρώτης υποδοχής, όλοι οι λαθρομετανάστες αφήνονται ελεύθεροι ενω τους χορηγείται 6μηνη άδεια παραμονής και λαμβάνουν φύλλο πορείας για την Αθήνα.


Στο ίδιο έγγραφο με κοινοποίηση στις συναρμόδιες Υπηρεσίες και Διευθύνσεις της επικράτειας, αναφέρεται οτι σε περίπτωση εντοπισμού λαθρομεταναστών κατά την είσοδό τους στη χώρα, γίνεται καταγραφή και σήμανση, χωρίς να ακολουθείται η διαδικασία της σύλληψης και λαμβάνει φύλλο πορείας και άδεια 6μηνης παραμονής.

Η Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλακών αναμένεται να τοποθετηθεί με σχετική ανακοίνωση. https://nantiareport.wordpress.com

4 σχόλια

  1. μπραβο να παρετε τον πουλο οσοι τους ψηφισατε καραγκιοζηδες γελοιοι κουλτουριαρηδες προοδευτικαριοι της πουτσας.μ υποστειτε τις συνεπειες μουλοι και αν ειστε τοσο προοδευτικοι παρτε τους σπιτι να κοιμουνται με τις κορες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι μας το λές;;;; όποιος δεν το περίμενε ότι εκεί θα κατάληγε, ή μαλάκας θα είναι η συριζοπασόκος του κερατά.Τώρα που θα τους γα@@νε οι ορκ χωρίς σάλιο, θα (ξανα) γίνουν όλοι κοψοχέρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μισο λεπτακι ρε παιδια,αυτο ισχυε και πριν,δεν αλλαξε κατι.Οσοι εμπαιναν παρανομα τους εδιναν ενα χαρτι για 1 μηνα και μετα ισχυε το εξαμηνο.Αυτο το εβγαλαν τα κομμουνια αυτου του μορφωματος που ειναι στην κυβερνηση για να "ηρεμησουν" τους "αριστερους" τους υποστηρικτες οτι κανουν πραξη αυτα που υποσχεθηκαν και απο την αλλη να πεταξουν την μπαλα στην εξεδρα για να ξεχαστεουν νεο μνημονιο,"θεσμοι",αυξησεις στη ΔΕΗ,φοροι κ.α....
    Υ.Γ: Ρε τα πασοκια,τους συμβουλευουν καλα βλεπω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ......ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΑΣ ΔΕΝΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ...........ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΩ ΑΚΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ......''Η ΒΟΜΒΑ ΤΩΝ ΕΝΘΕΡΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ....ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ''..............Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...?ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.