Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ... ΕΠΕΣΑΝ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ RF 4E... ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ...

Δύο Τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα συνετρίβησαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσεως στις 24 Φεβρουαρίου στην κεντρική τουρκική επαρχία Μ...



Δύο Τουρκικά πολεμικά αεροπλάνα συνετρίβησαν κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσεως στις 24 Φεβρουαρίου στην κεντρική τουρκική επαρχία Μαλάτια Οι τέσσερις πιλότοι είναι νεκροί σύμφωνα με Ανακοίνωση του Γενικού επιτελείου .

Τα radar χάθηκαν με τα αναγνωριστικά αεροσκάφη RF-4E αφού απογειώθηκα από την αεροπορική βάση Μαλάτια στις 24 Φεβρουαρίου το βράδυ για την προγραμματισμένη νυχτερινή πτήση σύμφωνα με την ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του των Τουρκικού Επιτελείου .



«Άρχισαν αμέσως οι έρευνες τα συντρίμμια των δύο αεροσκαφών ανακαλύφθηκε και δυστυχώς, τέσσερις πιλότοι είναι νεκροί ανέφερε η δήλωση. Εξήγηση πάντως για τους λόγους συντριβής των αεροσκαφών δεν δόθηκε

Τα αεροπλάνα πετούσαν στην περιοχή Akcadag, άνω των 150 χιλιομέτρων (90 μίλια) βόρεια του σύνορα με τη Συρία, μια στρατιωτική πηγή δήλωσε στο Reuters.

Ο υπουργός Εσωτερικών Efkan Ala επιβεβαίωσε ότι τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν στο ατύχημα αλλά δεν αναφέρθηκε στο λόγο της συντριβής.

Ο Εθνικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός NTV ανέφερε ότι ένα ατύχημα θα μπορούσε να έχει τελεστεί κατά τη διάρκεια της πτήσης σχηματισμό των δύο πολεμικά αεροσκάφη. Αυτόπτες μάρτυρες, από την άλλη πλευρά κάνουν λόγο για κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή

3 σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι,
    Ο προσδιορισμός σας (ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ) πιστεύω ότι ήταν άστοχος, όπως όλοι οι πιλότοι στον κόσμο, οι των εμπορικών αεροπλάνων, είτε των πολεμικών κάνουν ένα επάγγελμα, όμως υπάρχει η εξαίρεση ότι πολλοί από τους πιλότους των μαχητικών είναι θύματα κάποιου συστήματος που τους δίνει εντολές, όμως ασχέτου πατρίδας, αν και τα πολεμικά αεροπλάνα σκορπάνε τον όλεθρο, αυτούς τους ανθρώπους κάπου σε κάποια πόλη του περιμένουν κάποιοι γονείς, η ακόμη και μια σύζυγος, και κάποια παιδιά.

    Φιλικότατα
    Υ.Γ. πως θα σας φαινόταν αυτό το ίδιο κείμενο να το βλέπατε στο τουρκικό Face book, που θα το γράφανε κάποιοι Τούρκοι για μας, αν είχαμε και εμείς κάποιο τέτοιο περιστατικό, (θεός φυλάξει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τους δυο προηγουμενους φιλους ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.