Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΙΞΤΕ...!!! ΠΑΝΟΥΣΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ...!!!

ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΕ...


ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ... ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ... ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ;

Μετά τα υβριστικά-απειλητικά συνθήματα που έγραψαν ανενόχλητοι αναρχοκομμουνιστές στις κλούβες των ΜΑΤ (!!!) τις πρώτες μέρες της «πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς» (με ολίγη από… ψεκασμένους), ήρθαν τώρα και τα συνθήματα ΜΕΣΑ στη σχολή της Αστυνομίας, στην Αμυγδαλέζα, υπό την ανοχή των αστυνομικών – κατόπιν «εντολής άνωθεν»!

Έτσι, 200 συνήθεις «αντιρατσιστές» που έκαναν συγκέντρωση στο Μουσείο, έφτασαν με… πούλμαν στις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας για να διαδηλώσουν τη «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» τους στους (υπό απελευθέρωση…) λαθρομετανάστες.

Πως μπήκαν μέσα στις αστυνομικές εγκαταστάσεις οι αναρχοκομμουνιστές; Μην ακούτε τα παραμύθια, ότι «έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό» κ.τ.λ. Στην πραγματικότητα, στην κεντρική πύλη όχι μόνο «κλοιός» δεν υπήρχε αλλά ούτε καν φρουρά, οι πόρτες ήταν ορθάνοιχτες κι έτσι έκαναν πορεία μέσα στη σχολή και κάποια στιγμή έφτασαν –ανενόχλητοι- μέχρι τα κοντέινερ όπου μένουν οι λαθρομετανάστες!

Άραγε, την επόμενη φορά που θα τους αφήσουν να μπουν οι Τσιπροκαμμένοι; ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.