Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ Ο ΓΙΑΝΗΣ ΜΕ ΕΝΑ "ΝΙ" ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΛΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΠΑΠΙΓΙΟΝ: ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ... ΠΟΠΟΛΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ!!!

Έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του αφού όλος ο κόσμος μιλάει για εκείνον. Ο Γιάννης ή όπως προτιμά να γράφεται το όνομά του Γιάνης...

Έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του αφού όλος ο κόσμος μιλάει για εκείνον.
Ο Γιάννης ή όπως προτιμά να γράφεται το όνομά του Γιάνης, έχει απασχολήσει τόσο τον ελληνικό όσο και τον ξένο Τύπο με τις στιλιστικές του επιλογές.
Ο υπ. Οικονομικών επιλέγει τις πιο casual εμφανίσεις ενώ ιδιαίτερη αίσθηση έκανε το ντύσιμό του στη συνάντηση που είχε στο Λονδίνο με τον Βρετανό ομόλογό του

Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» μάλιστα δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα άρθρο αφιερωμένο αποκλειστικά στις εμφανίσεις του υπ. Οικονομικών όπου η αρθρογράφος με καυστικό χιούμορ επέκρινε τον Γιάννη Βαρουφάκη για το dress code που επιλέγει.
Μεταξύ άλλων σχολιάστηκε έντονα, το μπουφάν που φόρεσε το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «παλτό εμπόρου ναρκωτικών», αλλά και το ύφος του το οποίο θύμιζε στην συντάκτρια τραγουδιστή των 90s.
Ο Γιάννης Βαρουφάκης όμως δεν ντυνόταν πάντα τόσο απλά. Υπήρξαν μάλιστα περιπτώσεις που είχε… συμβιβαστεί -αν κρίνουμε από τις επιλογές των τελευταίων εβδομάδων-  με το dress code φορώντας ακόμα και παπιγιόν.
Μόλις χθες δημοσιεύτηκε στη σελίδα της Ένωσης Ξένων Ανταποκριτών του Λονδίνου στο Facebook μία φωτογραφία του Γιάννη Βαρουφάκη o οποίος απεικονίζεται επίσημα ντυμένος, φορώντας κοστούμι και παπιγιόν.
Η ανάρτηση συνοδεύτηκε μάλιστα από την εξής λεζάντα: «Μια υπενθύμιση για τις προφητικές μας επιλογές για τους προσκεκλημένους ομιλητές μας. Ο Έλληνας υπ. Οικονομικών και για την ώρα άντρας της Ευρώπης ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στα FPA Media Awards το 2011».
Πηγή: Protothema.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.