Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ... ΟΠΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΖΑΡΕΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΝΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!! ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΑ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!! ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ;;;

Μετά το ποίημα του βουλευτή Κωνσταντίνου Δερμιτζάκη, και ο βουλευτής Παύλος Πολάκης, επέλεξε να κλείσει την ομιλία του κατά την Τρίτη ημέ...

Μετά το ποίημα του βουλευτή Κωνσταντίνου Δερμιτζάκη, και ο βουλευτής Παύλος Πολάκης, επέλεξε να κλείσει την ομιλία του κατά την Τρίτη ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, με μία μαντινάδα.

Όπως ανέφερε, «θα τελειώσω με ένα μήνυμα που μου έστειλαν κάποιοι συνάδελφοι, κάποιοι φίλοι απ’ τα Σφακιά που είναι πολύ ωραίο και θα σας το πω:

‘Όταν πεσμένος βρίσκεσαι στου πηγαδιού τον πάτο, κι αναντρανίζεις τη ματιά στον κόσμο τον απάνω, τεντώνεις χέρια και αρμούς στον πόρο αναρριχάσαι, τον τρόμο σου κατανικάς και λεύτερος λογάσαι’ γι’ αυτό θα νικήσουμε» κατέληξε ο κ. Πολάκης.

2 σχόλια

  1. re ante k gamithite pou psaxneste gamimenoi antiellines fasistes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ ΤΩΡΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.