Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ: Η ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ «ΑΥΓΗ» ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ «NORMAN ATLANTIC»!..

Δεν έχει όρια ο μισελληνισμός των Συριζαίων: Η πρωτοχρονιάτικη «Αυγή» έχει αφιερώσει ολόκληρο το οπισθόφυλλο της για να θρηνήσει τους Λαθ...

Δεν έχει όρια ο μισελληνισμός των Συριζαίων: Η πρωτοχρονιάτικη «Αυγή» έχει αφιερώσει ολόκληρο το οπισθόφυλλο της για να θρηνήσει τους Λαθρομετανάστες που πνίγηκαν στο ναυάγιο του «Norman Atlantic», αδιαφορώντας εντελώς για τους Έλληνες νεκρούς!.. Ο τίτλος του δημοσιογραφικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαρακτηριστικός: «Πόσοι πρόσφυγες χάθηκαν στην τραγωδία του "Norman Atlantic";»!..
Τσιμουδιά για τους πνιγμένους Έλληνες, μόνο για τους λάθρο νοιάζονται οι Συριζαίοι. Αλλοίμονο στην Ελλάδα αν κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Γενάρη. Δύο εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα πάρουν αμέσως Ιθαγένεια, θα τους επιτραπεί να φέρουν τις οικογένειές τους στην χώρα, οι Έλληνες θα γίνουν μιά ασήμαντη μειονότητα στην Ελλάδα και η Αλβανία του Χότζα θα φαντάζει Παράδεισος.... Ε, ρε γλέντια!..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.