Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η INDEPENDENT ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΒΟΥΤΣΗ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

Με ένα στιγμιότυπο που απαθανατίζει το νέο υπουργό δημοσίας τάξης, την ώρα που βρίσκεται ανάμεσα αστυνομικούς των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια...


Με ένα στιγμιότυπο που απαθανατίζει το νέο υπουργό δημοσίας τάξης, την ώρα που βρίσκεται ανάμεσα αστυνομικούς των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης έξω από την ΕΡΤ, η εφημερίδα «Independent» έφτιαξε ένα, όχι και τόσο κολακευτικό θέμα, για τον Νίκο Βούτση.

Έχοντας τον τίτλο «αυτός ο άνθρωπος είναι πλέον υπεύθυνος για την Ελληνική Αστυνομία», η βρετανική εφημερίδα περιγράφει ουσιαστικά το παράλογο και άκρως αντιφατικό της κατάστασης… Από την προσπάθειά του να «σπάσει» το τείχος των ΜΑΤ και να περάσει προς το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, τον Νοέμβριο του 2013, λίγο μετά την επέμβαση στην Αγία Παρασκευή στο υπουργικό συμβούλιο και στο υπερ-υπουργείο Εσωτερικών, όπου πια υπάγεται και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Το δημοσίευμα συνέχιζε αφήνοντας αιχμές για το νέο υπουργό, λέγοντας πως: «Σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, ο Βούτσης είναι πλέον ο νέος υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδα, που σημαίνει ότι είναι υπεύθυνος για την Αστυνομία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.