Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ... ΒΙΝΤΕΟ: "ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ" ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΚΟΥΜΟΥΝΙ ΤΟΝ ΒΙΤΣΑ...!!!

Ένταση επικράτησε στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού STAR με αφορμή την προβολή του ηχητικού μηνύματος του Γραμματέα της Χρυσής Αυγή...

Ένταση επικράτησε στο στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού STAR με αφορμή την προβολή του ηχητικού μηνύματος του Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου από τη φυλακή

«Δεν χρειαζόταν να το υποστούμε αυτό» υποστήριξε ο Δημήτρης Βίτσας, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που προκάλεσε την οργή του δημοσιογράφου και παρουσιαστή της εκλογικής βραδιάς ο οποίος βρήκε συμπαράσταση και στην Λ.Καννέλη.
Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου: «Είναι κακή άποψη! Είναι αντιδημοκρατική! Πρόκειται για αρχηγό εκλεγμένου κόμματος και δεν έχω δικαίωμα να κόψω τις δηλώσεις του. Λογοκριτής δεν θα γίνω καθ' υπόδειξη κανενός! Θα σας παρακαλέσω τις απόψεις περί δημοσιογραφίας να τις αφήσετε! Θα μου μάθετε τη δουλειά μου; Δεν έχετε δικαίωμα να αποφασίσετε τι θα παίξω και τι όχι στην εκπομπή μου».

defencenet.gr  

3 σχόλια

  1. Για πια Δημοκρατια μιλαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπογλωσσια αληταραδες μπολσεβικοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειστε μονοι σας σ αυτη τη χωρα...μπορει να εκλεγηκατε αλλα καθιστε καλα ορφανα του σταλιν...αιντε μπραβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.