Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΜR ALEXIS, ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ Η «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ»;

Γράφει ο Αθανάσιος Με ιδιαίτερη δόση παρρησίας δημοσίευσε η εμετική ιστοσελίδα των καθεστωτικών αναρχομαρξιστών τη συνάντηση του αχυραν...


Γράφει ο Αθανάσιος

Με ιδιαίτερη δόση παρρησίας δημοσίευσε η εμετική ιστοσελίδα των καθεστωτικών αναρχομαρξιστών τη συνάντηση του αχυρανθρώπου Mr Alexis με την πρέσβειρα του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ιρίτ Μπεν-Άμπα.

Προφανώς οι λιγούρηδες της εξουσίας, τα θλιβερά χασαπόσκυλα της πολιτικής σκηνής, επιχειρούν σε κάθε ευκαιρία να επιδώσουν τα «διαπιστευτήρια» της υποταγής και της υποτέλειας στους ξένους επικυρίαρχους, σε αυτούς που κινούν τα νήματα της παγκόσμιας «νέας τάξης πραγμάτων».
Μπορεί βέβαια να ισχυρισθεί κάποιος «αφελής» ότι αυτές οι «επαφές» (όπως κι αυτές με Σόϊμπλε, Ντράγκι και αμερικανικούς οικονομικούς παράγοντες) εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο των «εθιμοτυπικών» συναντήσεων ενός πολιτικού κόμματος (ο Θεός να το κάνει τέτοιο) που διεκδικεί (βλ. λιγουρεύεται) την εξουσία.

Το πρόσφατο όμως παρελθόν των πολιτικάντηδων που λυμαίνονται και καταστρέφουν συστηματικά την Πατρίδα, δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια για προβλέψεις μίας «διαφορετικής» πολιτικής δύναμης.

Και αυτό διότι τα «πολιτικά διαπιστευτήρια» του συρφετού των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες έχουν μεν ως προμετωπίδα «αγωνιστές» με κοτσίδες, μολότωφ και καδρόνια, υπερασπιστές τρομοκρατών, τροφίμους «στεκιών» και κάθε είδους τεκέδων του υποκόσμου, αλλά επισήμως εκπροσωπούνται (και κατευθύνονται) από ανθρώπους με καταγωγή από μεγάλα «τζάκια», ανθρώπους με παχυλές καταθέσεις σε «καπιταλιστικά ιδρύματα» όπως η JP Morgan και η Black Rock, είναι πλέον ξεκάθαρα.

Τα «συντρόφια» που βαυκαλίζουν τους αδαείς ψηφοφόρους με τις μεγαλόστομες και «σοσιαλιστικές» τους δηλώσεις περί «αντίστασης» και «ανατροπής», δεν είναι τίποτε άλλο παρά η κακοφτιασιδωμένη συνέχεια του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας και υποτέλειας στους ξένους επικυρίαρχους.

Τίθεται λοιπόν σαφές και αμείλικτο το ερώτημα προς τους «αλληλέγγυους» του ΣΥΡΙΖΑ: τι έγινε η μέχρι προ ολίγου «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» σας προς τους δύστυχους Παλαιστίνιους, πως «ξεχάστηκαν» οι «αγώνες» τους απέναντι στο «ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ» όπως έγραφαν στην ίδια ιστοσελίδα http://left.gr/news/diadilosi-gia-tin-palaistini-stin-israilini-presveia προ 2 μόλις ετών;

Τα ερωτήματα αυτά θα μείνουν βέβαια αναπάντητα, καθώς η εξουσία και η «κουτάλα» είναι κοντά για τους διπρόσωπους και συστημικούς αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η αφύπνιση όμως των κοιμώμενων και ποδηγετημένων ψηφοφόρων τους αποτελεί ύψιστο καθήκον για κάθε συνειδητοποιημένο και γνήσιο έλληνα, αποτελεί ιερή υποχρέωση για κάθε Εθνικιστή, διότι όπως είναι γνωστό εμείς είμαστε η δύναμη της Εθνικής συσπείρωσης κι όχι του Εθνικού διχασμού.
Εμείς είμαστε αυτοί που δεν σκύβουν το κεφάλι (και γι” αυτό το λόγο διωκόμαστε ως Κίνημα) σε εντόπια και ξένα κέντρα πλουτοκρατίας κι εξουσίας.

Ενόσω το σάπιο πολιτικό κατεστημένο μεθοδεύει αντισυνταγματικές διώξεις σε βάρος του Κινήματός μας, ενώ οι «επαναστάτες» της αριστεράς συνδιαλέγονται με τους «εχθρούς» τους με αντάλλαγμα την πολυπόθητη γι” αυτούς εξουσία, το φως της αλήθειας και της δικαιοσύνης για το Έθνος των ελλήνων εξακολουθεί να μεταλαμπαδεύεται από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα στους συμπατριώτες μας, ένα φως που θα θέσει τέλος στο σκοτάδι, τα ψέματα και την προδοσία.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.