Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΔΕΙΤΕ ΔΕ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Τ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΧΑΡΑ ΜΟΙΡΑΣΕ!

Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, την σκευωρία και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμ...



Ενάντια στις συνεχιζόμενες παράνομες πολιτικές διώξεις, την σκευωρία και την αντισυνταγματική αναστολή χρηματοδότησης, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτα τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των δοκιμαζόμενων Ελλήνων.
Χιλιάδες Έλληνες βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών για να προμηθευτούν με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτες ανάγκης, για αυτές τις γιορτινές ημέρες.


.



Η Χρυσή Αυγή πιστή στο κοινωνικό της έργο συνεχίζει τις δράσεις αλληλεγγύης προς τους Έλληνες, με όσα μέσα διαθέτει. Ακόμη και χωρίς την κρατική επιχορήγηση ο Αγώνας μας δεν σταματά και αυτό είναι που πονάει το πολιτικό κατεστημένο ακόμη περισσότερο. Από νωρίς το μεσημέρι είχαν βρεθεί στο χώρο δεκάδες συναγωνιστές για να βοηθήσουν στο στήσιμο και την κατηγοριοποίηση των τροφίμων.

2 σχόλια

  1. ΧΑΡΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ21 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:24 π.μ.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ, ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ !! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.