Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΠΡΩΗΝ Α/ΓΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΣΕΛΙΟ... ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥΣ»...!!!

Χαράματα  τ.Α/ΓΕΣ ο Στρατηγός Τσέλιος ανηφόριζε πεζός  τους Βράχους των Μετεώρων και είναι γνωστό σε όσους τον ξέρουν ότι  ο Αρχηγός ή...


Χαράματα  τ.Α/ΓΕΣ ο Στρατηγός Τσέλιος ανηφόριζε πεζός  τους Βράχους των Μετεώρων και είναι γνωστό σε όσους τον ξέρουν ότι  ο Αρχηγός ήταν και  είναι πάντα κοντά στο Θεό!

Οι προσπάθειες που κάναμε να καταφέρουμε να του αποσπάσουμε κάποιες από τις σκέψεις του και τις μνήμες του δέκα μήνες μετά την αποστρατεία του και μετά την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του τελικά απέδωσαν αν και ο Στρατηγός δεν είναι  από τους ανθρώπους που αγαπά την δημοσιότητα !
Πόσο σοβαρή ήταν η περιπέτεια της υγείας σας τον ρωτήσαμε !

Ο πληγωμένος Καταδρομέας παραμένει πάντα Καταδρομέας ήταν η κοφτή απάντηση του χωρίς να αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες !

Η συζήτηση όπως ήταν φυσικό επεκτάθηκε στις Τουρκικές προκλήσεις που δέχεται την χρονική περίοδο  ο Ελληνισμός και κυρίως στο κεφάλαιο Έβρος και Καστελόριζο ! Ο Καταδρομέας με το γνωστό ύφος του, την κοφτερή φωνή του και  με τα βλέμμα του πάντα ίσιο δήλωσε απλά ορθά και κοφτά !

Ο Έβρος είναι «ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ»  ξεχάστε την προπαγάνδα των Τούρκων και την ηττοπάθεια κάποιων …Και  δεν ξέρω αν κάποιοι » εσκεμμένα » οδηγούν  τον λαό μας σε λάθος συμπεράσματα .

Στον Έβρο έχουμε σοβαρά πλεονεκτήματα και τον ξέρουν και οι Τούρκοι ,έχουμε το πλεονέκτημα του Εδάφους, του Ποταμού ,τα ναρκοπέδια και κυρίως των Μαχητών μας και δεν αναφέρομε μόνο στους Στρατιώτες μας ,στον Έβρο από τον Εθνοφύλακα μέχρι τον ψαρά είναι μαχητές και όποιος τολμήσει να περάσει το Ποτάμι …ο Έβρος θα κοκκινίσει !

Μα Στρατηγέ οι Τούρκοι έχουν απέναντι Άρματα ετοιμάζουν Γέφυρες  κάνουν ασκήσεις με Βάρκες εφόδου και το μηχανικό τους κάνει καθημερινά ασκήσεις διελεύσεως Ποταμού !

W2YWuKn
Όλα αυτά είναι για τα πανηγύρια και το ξέρουν και οι ίδιοι ,τα Άρματα θα κολλήσουν στη λάσπη και οι βάρκες με τους εφοδεύοντες Καταδρομείς θα πλέουν για το «ΔΕΛΤΑ του ΠΟΤΑΜΟΥ » ακυβέρνητα . Οι Μαχητές μας και  το σχέδιο επιτήρησης του Ποταμού δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη του και δεν θέλω να αναφερθώ στο πυροβολικό που οι βολές του θα αλλάξουν την κοίτη και το «Ρου του Ποταμού !»Greece Financial Crisis Defence
Αν κάποιοι ξεφύγουν και βγούνε στην από εδώ όχθη  έχουμε τους «Κυνηγούς των Αρμάτων  ετοιμοπόλεμους » και δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο …Αυτό που σας δηλώνω και θέλω να το καταλάβετε είναι ότι ο Έβρος δεν πέφτει που να τον χτυπήσει Υπερδύναμη ,είναι «ΑΠΟΡΘΗΤΟΣ»!

Με το χώμα που βγάλαμε από την Τάφρο του Έβρου κάναμε  τις λεγόμενες Τούμπες ( οκτώ μέτρα ύψος  και έξοδα μηδέν ) όπου τα Ελληνικά Χάμερ με τα Κορνέτ  σ θα χτυπάνε τα Τουρκικά Άρματα σαν παπιά !

Αρχηγέ αν ο Έβρος δεν «πέφτει «όπως μας λέτε και δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε  τα λόγια του τ.Α/ΓΕΣ  γιατί σχεδιάσατε και εκτελέσατε την ΆΣΚΗΣΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ » αμέσως μετά την Διακλαδική Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013 » με πραγματικά πυρά και μάλιστα την νύχτα ;
Οι Τούρκοι αφού θα σπάσουν τα μούτρα τους στο Έβρο θα προσπαθήσουν να μας κάνουν «Υπερκέραση των Ελληνικών Δυνάμεων» και ο στόχος θα είναι κάποιοι νησί του Βορείου Αιγαίου .

Την «ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΑΣΤΡΑΠΗ» που την εισηγήθηκα στο ΓΕΕΘΑ και έγινε αμέσως δεκτή από το Α/ΓΕΕΘΑ και τον ΥΕΘΑ , είναι μια καθαρά Επιθετική ΆΣΚΗΣΗ  των Δυνάμεων του Έβρου … ΔΕΝ δεν θα αμυνόμαστε συνεχώς, αλλά θα περάσουμε και στην Αντεπίθεση μέσα στο Τουρκικό Έδαφος και εδώ έχουμε σοβαρό πλεονέκτημα εδάφους !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

6 σχόλια

  1. Α ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΚΑΥΛΟΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειλικρινά σαν Ελληνας αισθανομαι υπερηφάνεια,θαυμασμό και σιγουριά γιατι η Πατρίδα διαθέτει αξιομαχες Ενοπλες Δυνάμεις χαρις στούς αξιους ηγετες που τις διοικούν. Λυπάμαι ομως γιατι ,ενω συμφωνω σχεδον σε ολα οσα αναφερει ο αξιοτιμος Στρατηγος κ.Τσελιος,θα διαφωνήσω μονον σε ενα σημείο.Σ'αυτο το ''Θα περασουμε και στην αντεπιθεση μεσα στο Εδαφός τους''.Και ερωτω,ποιός ο λογος να μπουμε σ'αυτον τον θανάσιμο κινδυνο,οπου θα μας χτυπουν απ'ολες τις πλευρες και με πολυ μεγαλη δυσκολία απαγκιστρώσεως απο το δικο τους εδαφος,αφου απο τις δικές μας αμυντικές γραμμες μπορουμε να τους επιφερουμε πολλαπλα χτυπηματα και τεραστειες απώλειες σε προσωπικο και εγκαταστασεις?Ας μην ξεχνάμε πως καποιες παρόμοιες ενεργειές μας το 1922 ,μας εφεραν την απόλυτη καταστροφή.Εκεινο το πάθημα δέν μας δίδαξε τίποτε?Γιατι πρεπει να επαναλάβουμε το ιδιο λαθος σχεδον εναν αιώνα μετα?Ανδρεας Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sevomai aperifrasta ton kyrio Tselio kai enoeite ton Ellhniko strato .Eimai Ellhnas patriwths . alla tosa parasima pou ta vrike se kairo eirhnhs, kai alloi poloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΓΑΦΕΙΣ GREEKLISH, !!!! ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί του και για σαμποτάζ στο ΤΗΠ Αδριανούπολης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αδερφέ δεν είναι παράσημα. Είναι διαμνημονεύσεις, εφημές μνείες από σχολεία που έχει κάνει και υπηρεσίες ως διοικητής σχηματισμών κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.