Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ" ΩΣ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕ... ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;

«Αυτοί οι άνθρωποι που τα τελευταία σαράντα χρόνια μας κυβέρνησαν ήταν μια πολιτική μαφία που βασάνισαν, έκλεψαν και εξαπάτησαν τον ελλην...



«Αυτοί οι άνθρωποι που τα τελευταία σαράντα χρόνια μας κυβέρνησαν ήταν μια πολιτική μαφία που βασάνισαν, έκλεψαν και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό και πρέπει να φύγουν πριν έλθει η πλήρης κατάρρευση», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος “Τελεία”, Απόστολος Γκλέτσος από την Κατερίνη, ύστερα από μια τριήμερη περιοδεία στη Θράκη και στην Ανατολική Μακεδονία.

Όπως αναφέρει το lefteria.blogspot.gr, ο κ. Γκλέτσος συναντήθηκε με τοπικά στελέχη και φίλους της "Τελείας" και έκανε δηλώσεις όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι : «Η "Τελεία" δεν έχει άλλο σκοπό από αυτό που λέει το όνομά της. Να μπει μία τελεία σε όλο αυτό το κακό συναπάντημα. Όμως δεν είμαστε καταγγελτικό κόμμα».

Ο Απόστολος Γκλέτσος παράλληλα επισήμανε ότι στην Ελλάδα μετά τη μεταπολίτευση ξεκίνησε ένας ιδιόμορφος και ιδιότυπος εμφύλιος πόλεμος. Μας ξεχώρισαν σε «πράσινους» και «μπλε». Αυτό ήταν μια πολυτέλεια που δεν την είχαμε ανάγκη και πάνω σε αυτή την πολυτέλεια χτίστηκαν πολιτικές καριέρες και όχι μόνο και πολύ μεγάλες περιουσίες, είπε ο κ. Γκλέτσος.



Δείτε τις φωτογραφίες





Πηγή φωτογραφιών lefteria blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.