Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ... ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ...

Ένα γυμνό ριάλιτι με τίτλο «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα» γυρίστηκε φέτος το καλοκαίρι για λογαριασμό φινλανδικού και δανέζικου τηλεοπτικού κανα...

Ένα γυμνό ριάλιτι με τίτλο «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα» γυρίστηκε φέτος το καλοκαίρι για λογαριασμό φινλανδικού και δανέζικου τηλεοπτικού καναλιού σε απομονωμένο ελληνικό νησί.
Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες ως προς την ακριβή τοποθεσία, κάποιοι λεν πως η τοποθεσία ήταν στα ανοικτά της Λήμνου, κάπου κοντά στο τουρκικά παράλια, όμως κάποιοι άλλοι μιλούν για το Γυαλί Δωδεκανήσου.
Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τους γυμνούς διαγωνιζόμενους στο τηλεπαιχνίδι χωρίς να καλύπτονται τα επίμαχα σημεία, αν και η κάμερα αποφεύγει τα πολύ κοντινά πλάνα στα γεννητικά όργανα.
Η αναμετάδοση των επεισοδίων πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα και αναμένεται να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όπως άλλωστε έγινε και με την πρώτη εκδοχή που προβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο από το ολλανδικό κανάλι RTLS με τίτλο Adam Zkt Eva. Ο πρώτος κύκλος γυρίστηκε σε ένα εξωτικό νησί στον Παναμά. Στην Ισπανία άρχισε να παίζεται στις 21 Οκτωβρίου με τον τίτλο Adam y Eva.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.