Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕ ΣΚΙΑΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΑΜΕ ΤΟ… ΚΡΥΦΟ

Γράφει ο Αντίοχος   Σε… δάκτυλο των Σαμαροβενιζέλων, για να τρομάξουν τους αστούς, αποδίδουν οι συριζαίοι το email του τοκογλυφικο...


Γράφει ο Αντίοχος

 Σε… δάκτυλο των Σαμαροβενιζέλων, για να τρομάξουν τους αστούς, αποδίδουν οι συριζαίοι το email του τοκογλυφικού fund Capital, που κυκλοφόρησε ευρέως στην Ελλάδα και υποστηρίζει ότι όσοι έχουν «επενδύσει» στην Ελλάδα πρέπει να πουλήσουν και να φύγουν άρον-άρον, γιατί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι χειρότερο κι από των κομμουνιστών.

Ιδού τι δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του παρδαλού συνονθυλεύματος: «Έχουμε πληροφορίες και ενδείξεις ότι πρόκειται για κατασκευασμένο mail από κυβερνητικούς και τραπεζικούς κύκλους. Δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Διασταυρώσαμε τις πληροφορίες και δεν υπήρχε κάποιος εκπρόσωπος ή αντιπρόσωπος του Capital στη συνάντηση με τους κ.κ. Μηλιό και Σταθάκη. Δεν υπήρχε στη συνάντηση ο συγκεκριμένος άνθρωπος».

Την απουσία του συγκεκριμένου τύπου από τη συνάντηση, επιβεβαίωσε και ο Σταθάκης, ο οποίος χαρακτήρισε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «φιλικό προς μία μακροχρόνια επενδυτική πολιτική».

Προφανώς, ο Σταθάκης εννοεί το κρυφό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που αναγγέλθηκε στους εκπροσώπους των διεθνών τοκογλύφων, κι όχι το παραμυθένιο που λέει στους… ιθαγενείς για… σκίσιμο του Μνημονίου και τα λοιπά…

Άρα, δεν… παραστράτησαν οι συριζαίοι στο Σίτυ του Λονδίνου, από τη γραμμή της πλήρους υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους!

(ΥΓ): Τι Σαμαροβενιζέλοι, τι Τσιπραίοι, μόνη αντιμνημονιακή επιλογή η Χρυσή Αυγή!

http://ethnikismos.net

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.