Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ... ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ! ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΑΚΥΡΟΙ.

Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί για Εκπαιδευτήρια των Ιωαννίνων... τα οποία, από το 2004 και για δέκα ολόκληρα χρόνια, λειτουργούν χωρίς...


Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί για Εκπαιδευτήρια των Ιωαννίνων...
τα οποία, από το 2004 και για δέκα ολόκληρα χρόνια, λειτουργούν χωρίς άδεια λειτουργίας, σύμφωνα με καταγγελία του Προέδρου της ΟΙΕΛΕ, Μιχάλη Κουρούτου.

Η υπόθεση έχει οδηγήσει σε τεράστιες περιπέτειες τα παιδιά που αποφοίτησαν από το συγκεκριμένο σχολείο ενώ οι τίτλοι ολόκληρης της δεκαετίας θεωρούνται άκυροι!

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κουρούτος, υπογράμμισε: «είναι ένα ιστορικό σχολείο της περιοχής. Κανείς δεν θέλει το σχολείο αυτό να βάλει λουκέτο. Δυστυχώς, όμως, οι εκπρόσωποί του έχουν προβεί σε παραβιάσεις της νομοθεσίας και θεωρούμε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους στη δικαιοσύνη».

Το 2004 καταργήθηκαν οι παλιές αίθουσες διδασκαλίας ενώ προστέθηκαν καινούριες οι οποίες ουδέποτε αδειοδοτήθηκαν καθώς επρόκειτο για αυθαίρετα κτίσματα.

Την ίδια ώρα, δεν είχε κατατεθεί από τους διοικούντες το σχολείο, μελέτη στατικής επάρκειας των αιθουσών του που σημαίνει ότι η διοίκηση του σχολείου έθεσε σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών.

Όπως αναφέρει το Epirusgate.gr, από τα στοιχεία απορρέει ότι σαφώς το σχολείο λειτουργούσε χωρίς άδεια ενώ προκύπτουν σοβαρές πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες τόσο για την ιδιοκτησία του σχολείου όσο και για τη διοίκηση της εκπαίδευσης.

Η Ομοσπονδία αναγκάστηκε να καταθέσει αναφορά προς τον Εισαγγελέα Ιωαννίνων θεωρώντας ότι προκύπτουν σοβαρές πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες για τους Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων της τελευταίας διετίας...
kontranews.gr
- See more at: http://www.gkourou.com/2014/11/10_20.html#sthash.mA1LhCtE.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.