Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΔΕΚΑ!

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου Ειλικρινά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας τους «καλλιτεχνικούς συντελεστές» του θιάσου ja...


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ειλικρινά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βάθους καρδίας τους «καλλιτεχνικούς συντελεστές» του θιάσου jail golden dawn λόγω της πρωτοβουλίας στην οποία προχώρησαν με την συνέντευξη τύπου που έδωσαν στα Ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ (έτσι λένε τουλάχιστον), στην αίθουσα «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού κέντρου του δήμου Αθηναίων (το ίδιο κέντρο που ο δήμαρχος κύριος Καμίνης παραχώρησε πριν αρκετό καιρό για τριήμερο φεστιβάλ Ινδικής κάνναβης), ζητώντας την άμεση έκδοση βουλεύματος προκειμένου να επισπευσθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ειλικρινά ευχόμαστε η απαίτηση τους να εισακουστεί από την Πολιτεία και η δίκη να ξεκινήσει άμεσα.

Δεν θα υπεισέλθουμε σε λεπτομέρειες της συνέντευξης, αφού η διαλεκτική και η επιχειρηματολογία των δικηγόρων που απαρτίζουν τον θίασο Jail Golden Dawn είναι πασίγνωστη και στηρίζεται, στο ψεύδος, στη συκοφαντία και στην αντιστροφή της πραγματικότητας, ούτε θα απαντήσουμε μέσω του παρόντος στην σκευωρία που προσπαθεί να εμπλέξει τους φυλακισμένους Συναγωνιστές μας με πράξεις και γεγονότα που συνέβησαν προ δεκαετιών. Σε όλη αυτή τη γενικευμένη διαστρέβλωση και νοσηρή μυθομανία, έχουμε απαντήσει σε προηγούμενα κείμενα.

Θα επικεντρωθούμε όμως σε δυο σημεία.

Το πρώτο είναι η δήλωση του κυρίου Καμπαγιάννη που ισχυρίστηκε ότι η συμμετοχή των δικηγόρων είναι εθελοντική και ότι τα έξοδα της δίκης θα καλυφθούν από συνεισφορά μελών του αντιφασιστικού κινήματος.

Δηλαδή με άλλα λόγια τα μέλη θα βγάλουν δίσκο, όπως αυτόν που βγάζουν οι επίτροποι στις διάφορες εκκλησιαστικές ενορίες κατά την Κυριακάτικη λειτουργία και ο καθένας αντιφασίστας θα προσφέρει τον οβολό του, προκειμένου να καλυφθεί η «ανιδιοτελής» και «αφιλοκερδής» συμμετοχή των δικηγόρων.

Και με τα φραγκοδίφραγκα και τις εισφορές θα συγκεντρωθούν τα δικαστικά έξοδα, τα έξοδα παράστασης, τα έξοδα μαρτύρων και όλα όσα απαιτεί μια δίκη με τις πιθανές αναβολές και ακυρώσεις. Μήπως, λέμε μήπως βρεθεί τελικά κάποιος «δημοκράτης» που θα επιδοτήσει τα εν λόγω έξοδα, όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση του «μαρξιστή» και «αδιαπραγμάτευτου» δημοσιογράφου κυρίου Δημήτρη Ψαρά, που έλαβε χρηματική επιδότηση από το υπουργείο εξωτερικών της Γερμανίας; Διότι όπως αποδεικνύεται εν τέλει, όλοι οι «ακραιφνείς ιδεολόγοι» και «αντιφασίστες» αγωνιστές χρηματοδοτούνται ή χρηματίζονται από τους πολιτικούς εκπρόσωπους του κεφαλαιοκρατικού συστήματος.

Εντάξει ο ρόλος που επιτελεί ο θίασος των «χασοδικών» που ζητούν να φυλακίσουν ει δυνατόν όλα τα μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος, είναι γνωστός και πασιφανής. Οι άνθρωποι δεν βρέθηκαν τυχαία από την μια στιγμή στην άλλη και δεν συνασπίστηκαν μεταξύ τους συμπτωματικά.

Απλά αποτελούν ένα δημιούργημα, εγκάθετων πρακτόρων που εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, εμφανιζόμενοι και καλά ως η φωνή διαμαρτυρίας των πολιτών, προσπαθώντας να φιμώσουν την μόνη φωνή της Αλήθειας και της αδιαπραγμάτευτης καταγγελίας εναντίον του αστικού καθεστώτος και της δοσίλογης αριστεράς.

Το δεύτερο σημείο που θα επισημάνουμε ήταν η παρουσία στην εκδήλωση, όλων των γνωστών και μη εξαιρετέων άεργων κηφήνων που συντηρούνται από τις κρατικές επιδοτήσεις, ως εκπρόσωποι και πρόεδροι μειονοτικών ενώσεων και Κινήσεων εναλλακτικών θεωρήσεων.

Τέτοιοι όπως ο Πέτρος Κωνσταντίνου που εφαρμόζοντας την φίλια τακτική του, προσπαθεί από τώρα μέσω εκκλήσεων στην αριστερά να συγκεντρώσει τραμπούκους προκειμένου να πολιορκήσουν τα δικαστήρια και να απαγορεύσουν την πρόσβαση σε μέλη του Εθνικιστικού Κινήματος και απλούς πολίτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την δίκη. Αυτή ακριβώς δεν είναι η πρακτική που εφαρμόζουν κάθε φορά, με την δημιουργία αντισυγκεντρώσεων σε κάθε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και τον άγριο ξυλοδαρμό, αμέριμνων πολιτών με κριτήριο το μήκος της κώμης τους;

Αυτός δεν είχε πάλι ανεπιτυχώς καλέσει εντελώς «δημοκρατικά» τους αριστερούς τραμπούκους προκειμένου να πολιορκήσουν τα κτήρια των δημαρχείων για να εμποδίσουν τους δημοτικούς συμβούλους της Ελληνικής Αυγής να ορκιστούν;

Ο άλλος γνωστός και μη εξαιρετέος που παρευρέθηκε στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ένωσης πακιστανών και καταζητούμενος σύμφωνα με πληροφορίες για δουλεμπόριο Τζαβέντ Ασλάμ, ο οποίος δήλωσε ότι η πακιστανική κοινότητα μετράει περίπου 1000 θύματα από τη βία και το ρατσισμό της Χρυσής Αυγής.

Μήπως τελικά είναι χίλια και ένα, όπως οι χίλιες και μια νύκτες με τα παραμύθια της Χαλιμάς;

Αναρωτιόμαστε άραγε μήπως μέσα σε αυτά τα θύματα υπολογίζει και όλους αυτούς που δολοφονήθηκαν, ληστεύθηκαν, κακοποιήθηκαν και βιάστηκαν από ομοεθνείς τους, περιστατικά τα οποία καθημερινά αντικρίζουν το φως της δημοσιότητας. Μήπως υπολογίζει αυτούς που δολοφονήθηκαν από άτομα που ανήκουν σε άλλες τριτοκοσμικές εθνότητες λόγω οικονομικών διαφορών για έσοδα που προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών ή πορνεία; Επίσης μήπως μέσα στα θύματα υπολογίζει και τον Αχμέντ Βακάς, το ανθρωπόμορφο κτήνος που βίασε και άφησε ανάπηρη την Μυρτώ στην Πάρο; Γιατί έτσι σίγουρα βγαίνει ο αριθμός.

Τελειώνοντας λοιπόν θα επισημάνουμε σε όλους αυτούς τους και καλά δημοκράτες και αντιφασίστες που ζητούν να επισπευθεί η δίκη των Συναγωνιστών μας, ότι αν αυτοί το επιθυμούν μια φορά, εμείς το επιθυμούμε δέκα, διότι θα καταρριφθεί το κατηγορητήριο, ελλείψει ουσιαστικών αποδεικτικών στοιχείων και μαρτυριών και θα αποκαλυφθεί η σκευωρία και η συνωμοσίας, εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, με αποτέλεσμα οι φυλακισμένοι Συναγωνιστές μας να απελευθερωθούν ταχύτερα. Ήδη οι δίκες των Συναγωνιστών Μπαρμπαρούση και Κασιδιάρη και οι αθωωτικές αποφάσεις, έδειξαν το τι μέλλει γενέσθαι στην πολύκροτη επερχόμενη δίκη. Αν τελικά γίνει που πολύ αμφιβάλλομε.

Πάντως όλοι εσείς οι «υπέρμαχοι» της δικαιοσύνης, οι θιασώτες της κοινωνικής «ισορροπίας» και του ταξικού «δικαίου», μην ανησυχείτε και μην θορυβείστε. Κάποια στιγμή στην Ελλάδα θα γίνουν δίκες που τα κατηγορητήρια θα στηρίζονται πάνω σε απτά στοιχεία και ατράνταχτες αποδείξεις και θα αφορούν δικαστικές σκευωρίες, διώξεις βάσει δολίων ψευδών και συκοφαντιών λόγω πολιτικής σκοπιμότητας, προτροπή σε συγκεντρώσεις και πράξεις βίας, προσβολή Εθνικού συμβόλου και Θρησκευτικού αισθήματος, ευτελισμό των δημοκρατικών θεσμών και εκτροπή του πολιτεύματος, καθώς επίσης και λόγω διασπάθισης, κατάχρησης του δημοσίου χρήματος, λόγω χρηματισμού και φοροδιαφυγής, λόγω εκμετάλλευσης της ιδιότητας και θέσης ως δημόσιο πρόσωπο για προσωπικό πλουτισμό.

Και που ξέρετε, μπορεί να γίνουν και πολύ γρήγορα…
http://ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.