Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 14ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ....!!!

Όπως ενημερώσαμε και νωρίτερα πρόκειται για 14χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται ότι εισήλθε στην αυλή Γυμνασίου των Νέων Μουδανιώ...


Όπως ενημερώσαμε και νωρίτερα πρόκειται για 14χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται ότι εισήλθε στην αυλή Γυμνασίου των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, παραβιάζοντας πρώτα την κεντρική πόρτα του σχολείου, και στη συνέχεια κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό, όπως επίσης το σχοινί έπαρσης και υποστολής.

Το περιστατικό σημειώθηκε νυχτερινές ώρες -από 19η προς 20ή Οκτωβρίου- ενώ η σημαία βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε θάμνους και αποδόθηκε στον διευθυντή του σχολείου. Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του ΑΤ Νέων Μουδανιών και του ΤΑ Πολυγύρου ταυτοποιήθηκε ο 14χρονος ως δράστης του περιστατικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ανήλικος φοιτούσε παλιότερα στο συγκεκριμένο σχολείο από το οποίο όμως αποβλήθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε και δικογραφία σε βάρος του κηδεμόνα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

4 σχόλια

  1. Απέλαση σε όλη την οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες, υπάρχουν δύο(2) μείζονα θέματα ως προς την ύπαρξιν Αλβανών μαθητών/Αλβανίδων μαθήτιδων.
    (Α) Η Ελλάδα καί η Αλβανία δεν υπέγραψαν ούτε κάν ειρηνευτική συνθήκη. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι, ενώ με την Ιταλία καί την Βουλγαρία έχουμε την ειρηνευτική συνθήκη των Παρισίων ή των Είκοσιν Ενός(21) Εθνών της 10ης Φεβρουαρίου 1.947μ.α.χ.χ., καθώς καί με την Τουρκίαν παρά τις όποιες εντάσεις μας την συνθήκην της Λωζάννης της 24ης Ιουλίου 1.923μ.α.χ.χ., με την Αλβανία δεν έχουμε μίαν ειρηνευτική συνθήκη. Έτσι, ενώ προς την Βουλγαρία, την Ιταλία καί την Τουρκία, οψέποτε χρειασθεί, απαιτείται μία επίσημη κήρυξη πολέμου μέσω διακοινώσεων κ.λ.π., με την Αλβανία, δεν απαιτείται κάτι τέτοιον, αλλά πλέον απλώς οι τότε υπουργοί Αμύνης καί Εξωτερικών, θα υπογράψουν την κατάργησιν της "πράξεως άρσεως εμπολέμου καταστάσεως Ελλάδος καί Αλβανίας" καί το κλείσιμο της Ελληνικής πρεσβείας των Τιράνων καί των όποιων προξενείων μας, της 30ής Αυγούστου 1.988μ.α.χ.χ., καθώς καί το κλείσιμο της Ελληνικής πρεσβείας των Τιράνων καί των όποιων προξενείων μας εν Αλβανία, καθώς καί των αντιστοίχων Αλβανικών εν Ελλάδι καί πλέον θα αρχίσουν οι μεθοριακές μάχες. Αυτό λέγεται "ημιεμπόλεμη κατάσταση" βάσει του Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου, του απτομένου των διακρατικών σχέσεων.
    (Β) Ως προς την παιδείαν, ορίζονται τα κάτωθι σαφεστάτως κατ' άρθρον 16Σ.
    16.2Σ. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους καί έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική καί φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής καί θρησκευτικής συνείδησης καί τη διάπλασή τους σε ελεύθερους καί υπεύθυνους πολίτες.
    16.4Σ. Όλοι οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας σε όλες τις βαθμίδες της στα κρατικά εκπαιδευτήρια. Το Κράτος ενισχύει τους σπουδαστές που διακρίνονται,καθώς καί αυτούς που έχουν ανάγκη από βοήθεια ή προστασία, ανάλογα με τις ικανότητές τους.
    Άρα, βάσει αυτών, κατανοούμε ότι:
    (1) Η εγγραφή Αλβανών μαθητών καί Αλβανίδων μαθήτιδων, είναι παράνομη καί αντισυνταγματική, λόγω της ημιεμπολέμου καταστάσεως των δύο(2) κρατών καί πρέπει να παραπεμφθούν οι υπουργοί καί καθηγητές-καθηγήτιδες προς τα αρμόδια στρατοδικεία.
    (2) Ταυτοχρόνως παράνομη καί αντισυνταγματική είναι σύμπασα η "διαπολιτισμική" παιδεία των Ελληνικών κρατικών σχολείων.
    (3) Εφ' όσον "οι Έλληνες έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας" κατ' άρθρον 16.4Σ., τότε υποχρεωτικώς θα πρέπει να φορολογούνται οι αλλοεθνείς χάριν φοιτήσεώς τους επί των Ελληνικών δημοσίων σχολείων ή να φοιτούν αποκλεισιτκώς επί των ιδιωτικών σχολείων.
    Άχρηστες ηθικολογίες τέλος. Τα συμπεράσματα δικά σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα ειναι τα τσογλανο-αλβανακια, που μας ζηταει η κυβερνηση και οι δημοσιογραφοι να μην ειμαστε ρατσιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.