Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ TOY ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ: ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ... ΥΜΝΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΑΜ!!!

Παρέλαση υπό τους ήχους του ύμνου του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ) πραγματοποίησαν, για την 28η Οκτωβρίου, μαθητές στο Χαλάνδρι....

Παρέλαση υπό τους ήχους του ύμνου του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου (ΕΑΜ) πραγματοποίησαν, για την 28η Οκτωβρίου, μαθητές στο Χαλάνδρι.

Η παρέλαση έγινε στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Απλά υπενθυμίζουμε ότι η νέα διοίκηση του Δήμου εκλέχτηκε με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ!! Οπότε να ετοιμάζεστε... Αυτόν τον "ύμνο" θα ακούτε σε όλη την Ελλάδα αν βγει κυβέρνηση ο Τσίπρας και η παρέα του!

7 σχόλια

  1. Πάντα δέλομπουρ ήταν το ΧαλάνΤρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν ηρθαν οι φασίστες και οι Ναζί στην Ελλάδα τους πολέμησαν όλοι οι Έλληνες ΠΛΗΝ των κουμμουνιστών, γιατι απλά οι ΝΑΖΙ ήταν σύμμαχοι των Μπολσεβικων και το ΚΚΕ κατ' εντολή του ΚΚ της ΕΣΣΔ έμεινε αμέτοχο' Οι ΝΑΖΙ ήταν σύμμαχοι των Μπολσεβίκων από τον Αυγουστο 1939 - όταν ο υπουργός των ΝΑΖΙ Ριμπεντροπ, και ο υπουργος της ΕΣΣΔ Μολοτωφ -παρουσία του Στάλιν υπέγραψαν το σύμφωνο συμμαχίας και μετά μαζί επιτεθήκαν στην Πολωνία και την μοιράσανε. Τον Απρίλη του 1941 όταν οι ΝΑΖΙ επιτέθηκαν στην Ελλάδα και οι ¨Ελληνες έγραψαν την εποποι'ι'α των οχυρών του Ρούπελ, το ΚΚΕ ήταν ακόμη σύμμαχοι των ΝΑΖΙ.
    Υπάρχουν δε τα μανιφέστα-ανακοινώσεις της τότε ηγεσίας του ΚΚΕ που καλούσε τους Έλληνες να πετάξουν τα όπλα και να συμμαχήσουν με τους ΝΑΖΙ όπως έκανε και ο αδελφος λαός της Βουλγαρίας.Και όταν οι ΝΑΖΙ 'εσπασαν το σύμφωνο συμμαχίας και επετέθησαν στην ΕΣΣΔ τότε μπήκαν οι κουμμουνιστές της Ελλάδας στον πόλεμο , αλλά γιατί? Ο Χίτλερ επετέθη στην ΕΣΣΔ τον Ιούλη του 1941 και το ΚΚΕ μπήκε στην αντίσταση τον Αύγουστο του 1941.Διάβαστε Απόφαση της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ _1ης /8/ 1941- Το ΚΚΕ καλεί τον ελληνικόν λαό, όλα τα κόμματα και τις οργανώσεις, σε ένα εθνικό μέτωπο της απελευθερώσεως για την καθημερινή υποστήριξη και υπεράσπιση της Σοβιετικής ¨¨Ενωσης" , λέει πουθενά για την απελευθέρωση της Ελλάδας? Και αυτά είναι τα ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ μανιφέστα των εθνοπροδοτών του Ελληνισμού που παραχαράσσουν την ιστορία ότι αυτοί έκαναν αντίσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτος ειναι ο ηχος απο το TETRIS. εγω γουσταρω TETRIS. δωσε TETRIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί πολέμησαν τους Γερμανούς, όχι καποιοι άλλοι όπως τα ταγματα ασφαλείας που ορκίζονταν στο όνομα του Χίτλερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας μην ηταν οι ΕΑΜΙΤΕΣ και θα σου ελεγα που θα είμασταν τωρα΄....
    αλλα καποιοι θα ηθελαν τους ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ που είναι στην εξουσια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.