Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ... ΣΤΟ ΠΕΡΙΦEΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΜΑΣ...!!

Η πολιτική σπέκουλα και το θράσος έχουν όρια. Μετά από πρόταση που έφερε η παράταξη της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο, για να τηρηθεί εν...


Η πολιτική σπέκουλα και το θράσος έχουν όρια. Μετά από πρόταση που έφερε η παράταξη της Ελληνικής Αυγής για το Ιόνιο, για να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τριών παλικαριών, εις εκ των οποίων ήταν και είναι παιδί της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος σε στρατιωτική άσκηση στον Βόλο, το περιφερειακό συμβούλιο αρνήθηκε με διάφορα προσχήματα. Ο περιφερειάρχης είπε πως με αυτή την κίνηση δεν δίνεται η… πρέπουσα προσοχή στο ζήτημα και πως θα πρέπει να συζητηθεί ολοκληρωμένα ενώ μάλιστα πολλοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ(Σύριζα) και της ΛΑΣΥ(ΚΚΕ), είπαν πως ήταν… εργατικό ατύχημα. Άλλοι έκαναν λόγο για εγκληματικές οργανώσεις, άλλοι σε ρόλο εισαγγελέα δίκασαν, άλλοι καταδίκασαν ενώ ακούστηκαν τα γνωστά τσιτάτα περί… δημοκρατικού τόξου και τα σχετικά.

Κρίνουμε ως άκρως ανήθικη, υποκριτική και πολιτικάντικη την άρνηση της πλειοψηφίας του Περιφερειακού συμβουλίου και διαμαρτυρόμαστε εντόνως για την απάνθρωπη αδιαφορία που επέδειξε στην πρόταση για την απόδοση της ελάχιστης τιμής, την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των τριών παλικαριών,.


Νικόλαος Λεμοντζής
Περιφερειακός σύμβουλος
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ
xaioniou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.