Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ... ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ...!!

ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Μιχαλολιακος–>: Ελα Ρουπακια επειδή εχω...


ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ – ΡΟΥΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ

Μιχαλολιακος–>: Ελα Ρουπακια επειδή εχω 15αρια στις δημοσκοπησεις και στις ευρωεκλογες θα παρουμε πανω απο 20% και ο Κασιδιάρης πεταει δημοσκοπικα στο Δημο της Αθηνας σκέφτομαι να κανω μια δολοφονια για να αυτοκτονήσω πολιτικα επειδή…βαριέμαι τι να κανω!

Ρουπακιας–> Φοβερη ιδεα Αρχηγε τι να κανω;

Μιχαλολιακος–> Παρ’ολοπου μας βριζουν όλα τα καναλια, εφημεριδες ,μπλογκς , ραδιοφωνα,δημοσιογραφοι ως φασιστες,ναζιστες,εγκληματιες εγω παρ’ολα αυτά τρεμω και δεν μπορω να…κοιμηθώ τα βραδια από έναν ονοματι Φυσσα που ζητημα είναι αν τον γνωριζουν πανω από 200 ατομα…Οντως αισθανομαι …απειλη από τον Φυσσα παρ’ολο που δεν τον ξερει κανενας!

Ρουπακιας–> Τι θες να κανω Αρχηγε;

Μιχαλολιακος—> Ετσι όπως εισαι χυμα και ανοργάνωτα παρε ένα μαχαιρι και χωρις να φορεσεις κουκουλα,Full face, κρανος, περουκα η οτιδήποτε άλλο παρε το δικο σου αυτοκινητο με τις νομιμες πινακίδες κυκλοφοριας και τραβα μεσα στον κοσμο ώστε να σε αναγνωρισουν περισσοτεροι αυτόπτες μαρτυρες και τραβα να μαχαιρώσεις αυτόν τον Φυσσα

Ρουπακιας–> Μα καλα αυτος είναι 11 χρονια νεοτερος μου, πιο θηριωδης, πιο μυωδης πολύ ψηλότερος από εμενα δεν είναι πιο ευκολο να τον σκοτωσουμε με πιστολι που είναι πιο ευκολο στη χρηση του από τα …”πολλα” οπλα που εχουμε;

Μιχαλολιακος—> Εγω θελω με μαχαιρι και να εχεις ερθει πρωτα σε συμπλοκή μαζι του και προσεξε να το κανεις όταν δεις κοντας σου αστυνομικούς της ΔΙΑΣ για να είναι πιο ευκολο να σε πιασουνε.

Ρουπακιας–> Ρε Αρχηγε τι πανεξυπνη ιδεα ποιυ εχεις;

Μιχαλολιακος—> Επισης αν εχεις οτιδήποτε υλικο του κομματος σπιτι σου αφησε το εκει μην πεταξεις τιποτα ώστε αν σε πιασουνε να σε συνδεσουνε αμεσα με την χρυση αυγη και να μας κλεισουν φυλακη!

Ρουπακιας–> Καλα Αρχηγε τι…πανεξυπνο και …”οργανωμενο” σχεδιο που σκεφτηκες εσυ πρεπει να γραφτεις στο βιβλιο Γκιννες για την ”καλυτερη οργανωμενη δολοφονια του κοσμου”

(Το είδαμε στο facebook, όπου προφανώς τοι διοχέτευσαν πράκτορες)


12 σχόλια

  1. αλλο τι μαλακια θα γραψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτός που τ' έγραψε και ανάρτησε στο facebook πρέπει να διαβάζει κόμικς με δράκους, εκτός αν βρίσκεται σε συνεχές παραλήρημα (μάλλον το πιο πιθανό). Δυστυχώς όσο περνούν οι ημέρες θ' ακούμε πολλά απ' τους έγκρειτους δημοσιογράφους (του κώλου) Ι. Μάνδρου, Χρ. Κουβελιώτη, Δημ. Βερύκιο (Στρατηγικό αναλυτή), Π. Καρσιώτη (σαλιάρη), Μ. Ακριβοπούλου, Μ. Πυργιώτη, Αντ. Σρόϊτερ, Σ. Κοσιώνη, Βασ. Λυριτζή, Δημ. Οικονόμου, Γ. Πρετεντέρη (μπροστάρη της βίας), Κων. Μπογδάνο και άλλους πολλούς που ανήκουν στο Έθνος του Αριστερού Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στόχε και εγώ έχω αποκαλύψεις ΣΟΚ ΚΑΙ Π@@Σ να στις στείλω???
    Γεωρ.Παπανδρέου¨:μεγάλε έχω πρόβλημα
    ΑΝ.Σαμαράς τι είναι κολητέ?
    Γεωρ.Παπανδρέου:θέλω να γίνω καταστροφέας μιας χώρας πες μου σε ποίας...!
    ΑΝ.Σαμαράς:γίνε καταστροφέας τις Ελλάδος μπορείς...!πες ψέμματα μπορείς εγώ σε στηρίζω
    Γεωρ.Παπανδρέου:έγινε Αντωνάκη να μιλήσω και με τν Αλέξη?μπορεί να έχει και αυτός καμιά ιδέα καλή
    ΑΝ.Σαμαράς:ο ΜΙΣΤΕΡ Αλέξη θα σε υποστηρίξει είναι δικός μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο σε όποιον το έγραψε , πολύ καλό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτος που το γράψε και ειδικά στο φειςμπουκ πρέπει να ήτανε βαριά μαστουρομενος και έβλεπε φαντάσματα.... ρε τα ΛΑΜΟΓΙΑ ποσό τους τρομάζει η χρυσή αυγη και η ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ... αλλα να ξέρουν μέχρι την τελευταία ρανιδα του αίματος μας θα πολεμαμε για ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ...Καλημέρα από την ελληνική κυπρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κρίμα που υπάρχουν τόσο χαζοί άνθρωποι που δεν κατάλαβαν το χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτος που το εγραψε ηξερε απο ποιο πριν τι θα συμβει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά ε! από χιούμορ πάτε "καλά" όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. xaxaxaxaxaxa na to valei stin "dikografia" i klapa :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xioumor, you know xioumor;; Ελεος δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε πιο κειμενο ειναι χιουμοριστικο κ πιο πραγματικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οταν μεσα απο το χιουμορ προσπαθεις να περασεις μηνυματα δεν ειναι χιουμορ, πολυ περισσοτερο οταν υπαρχει νεκρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.