Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BBC ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!..

Ένα εκπληκτικό δημοσίευμα για το αρχαιοελληνικό σύμβολο της Σβάστικας ανήρτησε πρίν λίγες ώρες στην Ιστοσελίδα του το BBC. Έχει τον εύγλ...

Ένα εκπληκτικό δημοσίευμα για το αρχαιοελληνικό σύμβολο της Σβάστικας ανήρτησε πρίν λίγες ώρες στην Ιστοσελίδα του το BBC. Έχει τον εύγλωττο τίτλο «How the world loved the swastika - until Hitler stole it» (= Πώς ο κόσμος αγαπούσε την Σβάστικα - μέχρι που την έκλεψε ο Χίτλερ) και αποδεικνύει με ατράνταχτα στοιχεία ότι η Σβάστικα είναι ένα πανάρχαιο Σύμβολο Τύχης που συναντάται σε όλους τους Λαούς της Γής με πρώτους και καλύτερους τους Αρχαίους Έλληνες!.. 
Όπως αποδεικνύεται από το ρεπορτάζ του BBC, μέχρι και η Coca-Cola πρίν από τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε επίσημο σύμβολό της την Σβάστικα, αρχαιοελληνιστί Γαμμάδιον!..
Δείτε το εκπληκτικό δημοσίευμα του BBC και κάντε νέο συκώτι από τα γέλια με τους παράφρονες μπολσεβίκους που κατηγορούν τον Κασιδιάρη ως Ναζιστή, γιατί τόλμησε να κάνει τατουάζ στον αριστερό του ώμο το πανάρχαιο και ελληνικότατο Γαμμάδιον


6 σχόλια

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ "ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ" http://www.cycladic.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=72&clang=0 ή http://www.cycladic.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=resource&cresrc=1409&cnode=3&clang=0 ΘΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ! Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΓΑΜΜΑΔΙΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ , ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ( ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ , Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΑΜΦΙΚΥΡΤΟΣ ΣΕΛΗΝΗ ΗΤΑΝ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ , ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΧΤΙΣΕ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ , Η ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΕΓΙΝΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ....ΛΟΓΙΚΑ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΤΟ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O xITLER EPELEKSE THN SVASTIKA KAI THN TOPOTHETHSE ANAPODA..... TO ORIGINAL EINAI ARXAIOELLHNIKO SYMVOLO... PSAKSTE MHN TA LEW OLA EGW.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναζιστης δεν είναι λόγω της σβαστικας , αλλά για αυτά που λέει και κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΡΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΝ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ? ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟΣΑ ΑΡΧΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναζιστες μας λετε λογο των συμβολων χωρις να μας δινετε καν το βημα να μιλησουμε. Μην τα αλλαζουμε τωρα που δεν σας συμφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.