Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ...!! ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΣΥΝΕΤΡΙΒΗ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ 40 ΧΙΛΙΟΜΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ "BARBAROS" ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...!!!

Mε την Τουρκία να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τηνΚύπρο και να προκαλεί, η είδηση ότι ένα μικρό αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ έ...


Mε την Τουρκία να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τηνΚύπρο και να προκαλεί, η είδηση ότι ένα μικρό αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ έχει σημάνει κόκκινο συναγερμό στη Μεγαλόνησο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν κατά πάσα πιθανότητα ένας κύπριος πολίτης και ένας λιβανέζος.

Το αεροσκάφος είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο της Πάφου και έκανε εκπαιδευτική εκπαίδευση.

Όταν χάθηκε από τα ραντάρ σήμανε συναγερμός στην Κύπρο και άμεσα ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος της χώρας, Νίκος Αναστασιάδης μιας και το κλίμα στην ευρύτερη περιοχή είναι εκρηκτικό, όσο παραμένει εκεί το τουρκικό ερευνητικό σκάφος Barbaros.

Αυτό που δημιουργεί μεγάλη ένταση είναι η πληροφορία ότι το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε σε απόσταση 40 χιλιομέτρων από το τουρκικό ερευνητικό σκάφος.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΥΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ... ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΛΟΤΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.