Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΟΥΛ@ΡΕΣ, ΕΛΕΟΣ"... ΚΑΙ ME TO ΔΙΚΙΟ TOY ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ ΞΕΚΟΛΑ! ΒΕΒΑΙΑ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ "ΞΕΧΑΣΕ" ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΟΠ@ΥΣΤΗΔΕΣ... ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ!

Ο Νίκος Μουρατίδης είναι ρόκ, του αρέσει να προκαλεί και να αιφνιδιάζει τους επικριτές του αλλά και όσους προσπάθησαν να τον αντιγράψουν...


Ο Νίκος Μουρατίδης είναι ρόκ, του αρέσει να προκαλεί και να αιφνιδιάζει τους επικριτές του αλλά και όσους προσπάθησαν να τον αντιγράψουν ως TV persona. Μιλά για τη σχέση του με τον Γιώργο Θεοφάνους, για τη Ρούλα Κορομηλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο και «κεντά» με το δικό του τρόπο την τηλεόραση… Απολαύστε τον!

Από τον Γιώργο Μπέζα

Πώς σας βρίσκουμε σήμερα, πώς περάσατε το καλοκαίρι σας;

Πέρασα πολύ ήρεμο και γλυκό καλοκαίρι φιλοξενούμενος σε σπίτια φίλων, μιας και δεν υπάρχει ούτε μαντίλι να κλάψουμε… (γέλια)

Πώς βλέπετε την ελληνική δισκογραφία σήμερα;

Ανύπαρκτη. Δεν υπάρχει πια δισκογραφία. Ξεπουλάνε το παλιό τους ρεπερτόριο στις εφημερίδες και τα παίρνουν από νέα παιδιά για να επιβιώνουν. Τους νέους καλλιτέχνες με την πρόφαση ότι τους κάνουν management, τους γδέρνουν. Τους παίρνουν το 30%-40%.

Τηλεόραση βλέπετε;

Σχεδόν καθόλου. Δεν έχω χρόνο και τη βαριέμαι. Η ελληνική τηλεόραση έχει πολύ μπλα-μπλα και λίγες εικόνες. Πάσχει από μορφωμένους ανθρώπους, έξυπνους, καλόγουστους με παιδεία και με κουλτούρα. Έχουμε πήξει στα τσόκαρα και στο φεστιβάλ οξυζενέ! Έλεος! Όλη μέρα οι πάντες ασχολούνται με κάτι τελευταίες,ανύπαρκτες τσουλάρες και τις ονομάζουν και celebrities. Ξέρουν άραγε τι θα πει celebrity;

Μα κι αυτά τα κορίτσια να μη δουλέψουν;

Και πρέπει να δουλέψουν σώνει και καλά στην τηλεόραση και να τρώμε στη μάπα την ακαλαισθησία, την αμορφωσιά και τη χυδαιότητά τους; Το ξέρετε ότι στην πλειοψηφία τους όλες αυτές έχουν κάνει αίσχη –έχουν ξεφτιλιστεί- για να πάρουν μια εκπομπή; Ας πάνε να γίνουν κομμώτριες, πωλήτριες ή ταμίες σε σουπερμάρκετ. Τίμιες δουλειές.
FREEGOSSIP

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.