Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» – ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ HOTEL DENDIAS!

Θυμάστε τι έλεγαν τα ντενεκέδια, όταν άρχιζε η επιχείρηση-φιάσκο «Ξένιος Ζεύς», επί εποχής του αμίμητου Δένδια; Ότι οι “άτυποι” μετανάσ...


Θυμάστε τι έλεγαν τα ντενεκέδια, όταν άρχιζε η επιχείρηση-φιάσκο «Ξένιος Ζεύς», επί εποχής του αμίμητου Δένδια; Ότι οι “άτυποι” μετανάστες θα συλλαμβάνονται, θα οδηγούνται στα κέντρα κράτησης και εν συνεχεία θα στέλνονται πίσω στην πατρίδα τους.

Μήπως θυμάστε τι είχαμε γράψει τότε; Ότι θα συλληφθούν κάτι λίγοι (σε σχέση με τον συνολικό αριθμό των παρανόμως παρευρισκομένων αλλοδαπών που υπάρχουν στην Ελλάδα), θα κλειστούν για ένα διάστημα στα Hotel Dendias, ώστε να πιεστούν να υποβάλλουν αίτημα να μπουν στο πρόγραμμα εθελοντικού επαναπατρισμού (χρηματοδοτούμενου από την Ε.Ε.) και στη συνέχεια να παρουσιάσει η συγκυβέρνηση την (σχεδόν) εθελοντική τους έξοδο ως… απέλαση.

Ποιος δικαιώνεται από τις εξελίξεις; Διαβάστε την είδηση, όπως την μετέδωσε καθεστωτικό μέσο:

«Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, επίκειται στις επόμενες ημέρες η αποφυλάκιση περίπου 450 μεταναστών από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης όλης της χώρας, ενώ από αυτούς οι 78 από την Αμυγδαλέζα. Προϊόντος του χρόνου, όμως θα τεθεί το ίδιο θέμα για τους υπόλοιπους σχεδόν ή κάτι παραπάνω από 7.000 «τρόφιμους» που κρατούνται για παράτυπη είσοδο στη χώρα».

(ΥΓ) 1: Σε όσους ξεφτίλες «πατριώτες» πίστεψαν τους Δένδια, φον Αντωνάκη και τα στρατευμένα παπαγαλάκια τους, ότι έρχεται το τέλος της… άτυπης μετανάστευσης στην Ελλάδα, ευχόμεθα… περαστικά και με τη… νίκη! Α, και να μην παραλείψουν να κάνουν το… πατριωτικό τους καθήκον και να πληρώσουν σύντομα τον ΕΝΦΙΑ που τους αναλογεί… Βλέπετε, οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν… κεσάτια και θέλουν να ρεφάρουν…

(ΥΓ) 2: Γεια σας κοροιδάρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.