Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΡΙΛΕΡ! ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΑΝΚΕΡ UNITED KALAVRITA" ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 1.000.000 ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

Αγνοείται το πλοίο United Kalavrvta ιδιοκτησίας Καλλιμανόπουλου.Ένα τάνκερ που μετέφερε πετρέλαιο από την περιοχή του ιρακινού Κουρδιστ...



Αγνοείται το πλοίο United Kalavrvta ιδιοκτησίας Καλλιμανόπουλου.Ένα τάνκερ που μετέφερε πετρέλαιο από την περιοχή του ιρακινού Κουρδιστάν και είχε ρίξει άγκυρα στα ανοικτά των ακτών του Τέξας εξαφανίστηκε από τη δορυφορική ανίχνευση.Το τάνκερUnited Kalavrvta, διοκτησίαςΚαλλιμανόπουλου φορτωμένο με αργό πετρέλαιο 100 εκ. δολαρίων από το ιρακινό Κουρδιστάν περίμενε στα ανοικτά των αμερικανικών ακτών καθώς η Βαγδάτη κινήθηκε νομικά για να αποτρέψει την πώληση του πετρελαίου στις ΗΠΑ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το τάνκερ, που μεταφέρει πάνω από 1 εκ. βαρέλια πετρελαίου εξαφανίστηκε από το ραντάρ αναφέρει το defencenet.gr

Ένας αριθμός τάνκερ που μεταφέρουν πετρέλαιο από το ιρακινό Κουρδιστάν έχουν απενεργοποιήσει τα συστήματα ανίχνευσής τους καθώς ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Μία τέτοια περίπτωση περιλαμβάνει ένα τάνκερ το οποίο ανιχνεύθηκε σε περιοχή βόρεια της χερσονήσου του Σινά στην Αίγυπτο αυτό το μήνα.

Όταν νύχτωσε, το πλοίο επανεμφανίστηκε στα συστήματα ανίχνευσης ενός άλλου πλοίου στα ανοικτά των ισραηλινών ακτών 2 ημέρες μετά χωρίς φορτίο.

epixirimatias

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.