Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑΣ ΠΟΥ ΣΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ!!!

Για τους περισσότερους το θέαμα μίας ρουκέτας που πέφτει από τον ουρανό και σκορπά το θάνατο και την καταστροφή είναι συγκλονιστικό. Οχι...

Για τους περισσότερους το θέαμα μίας ρουκέτας που πέφτει από τον ουρανό και σκορπά το θάνατο και την καταστροφή είναι συγκλονιστικό. Οχι όμως και για τους κατοίκους στη Γάζα, οι οποίοι έχουν μάθει να ζουν με τον τρόμο.


Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail και δείχνουν τη διαδρομή ρουκετών που πλήττουν στη Γάζα θυμίζουν ταινία και σε καμία περίπτωση αυτό που ζουν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής. Ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να «συλλάβει» τη διαδρομή που ακολουθούν ρουκέτες του ισραηλινού στρατού μέχρι να πλήξουν τους στόχους τους στην περιοχή των Παλαιστινίων.


Οι αντιδράσεις των ανθρώπων που βλέπουν ότι η καταστροφή πλησιάζει δεν περιγράφονται. Αλλοι τρέχουν, άλλοι διακρίνονται να φωνάζουν, παιδιά που βρίσκονται στο σημείο κλείνουν τα αυτιά τους. Και αφού οι ρουκέτες έχουν καταστρέψει το στόχο τους οι άνθρωποι επιστρέφουν στην καθημερινότητα τους, δείχνοντας πως αυτές οι εξωπραγματικές για τον υπόλοιπο κόσμο εικόνες είναι η δική τους πραγματικότητα.



iefimerida.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.