Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΑΓΑΓΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΠΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ... ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

xryshaygh.com _  Συναγωνιστές που συμμετείχαν στην μηχανοκίνητη πορεία προς τιμή των Αθανάτων  Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη   β...

xryshaygh.comΣυναγωνιστές που συμμετείχαν στην μηχανοκίνητη πορεία προς τιμή των Αθανάτων Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη βρίσκονται αυτήν την στιγμή στο Α.Τ. Σπάτων, καθώς τους έχει γίνει προσαγωγή από την Χούντα Σαμαρά.

Οι Συναγωνιστές που δέχθηκαν επίθεση από αναρχικούς παρακρατικούς στο Μαρούσι, λίγο μετά την αποχώρησή τους από το Κοιμητήριο Αρτέμιδας ακινητοποιήθηκαν από αστυνομικούς στην λεωφόρο Σπάτων και οδηγήθηκαν στο Α.Τ. Σπάτων.

Η Αστυνομία αντί να συλλάβει τους αναρχικούς που επιτέθηκαν στο Μαρούσι, προσήγαγε τους Συναγωνιστές στην Αρτέμιδα!

Αυτήν την στιγμή στο Α.Τ. Σπάτων βρίσκονται βουλευτές, ευρωβουλευτές και νομικοί του Κινήματος και κατατίθενται μηνύσεις.

Η πολιτική ηγεσία του Προ - Πο αυτήν την ώρα κρύβεται και δεν τολμά να εμφανιστεί παρά τις προσπάθειες επικοινωνίας που έχουν γίνει από τους Ευρωβουλευτές μας.

Η Χούντα Σαμαρά, μη σεβόμενη την Μνήμη των δύο Αθάνατων Συναγωνιστών μας, κρατά παράνομα τους Συναγωνιστές που συμμετείχαν στην επιμνημόσυνη δέηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.