Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ! ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΜΠΟΡΝΤΕΛΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟΟΟ... ΟΙ ΚΥΡΑΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΚΥΨΕΩΝ!

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη σπάνια αποχωρίζεται τον επίγειο παράδεισό της στην Άνδρο! Το κάνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και ότα...


Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη σπάνια αποχωρίζεται τον επίγειο παράδεισό της στην Άνδρο! Το κάνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και όταν υπάρχει καλή παρέα…


Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, επέλεξε να αφήσει τον ξενώνα «Όναρ» και την παραλία στα Άχλα για να φιλοξενηθεί στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του Δημήτρη Κοντομηνάμαζί με τον σύντροφο της Ματέο Παντζόπουλο. Την παρέα αποτελούσαν φίλοι του επιχειρηματία, μεταξύ αυτών και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που τον τελευταίο χρόνο την έχει πάρει υπό την προστασία της η Ελένη Μενεγάκη. Η μεγάλη συντροφιά έκανε βόλτες στα σοκάκια της Χώρας και μάλιστα οι δύο παρουσιάστριες αγόρασαν πανάκριβα κοσμήματα από πολύ γνωστό και επώνυμο κατάστημα στη Μύκονο. Την Κυριακή το πρωί με τη θαλαμηγό του Δημήτρη Κοντομηνά επισκέφτηκαν πολλές παραλίες του νησιού, όπου απόλαυσαν μπάνιο και ηλιοθεραπεία.
Η μίνι κρουαζιέρα κράτησε περίπου 48 ώρες και με αυτό τον τρόπο η Ελένη Μενεγάκη και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρέτισαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Και οι δύο ξεκινούν από την ερχόμενη εβδομάδα τις συσκέψεις στον ALPHA προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη φετινή δύσκολη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.