Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΤ@Ν@ ΟΛΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ...!!!

ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ; Έντονο προβληματισμό στην ΕΛΑΣ έχει φέρει ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ η οποία...


ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ;

Έντονο προβληματισμό στην ΕΛΑΣ έχει φέρει ανακοίνωση της ΚΕΕΡΦΑ η οποία εξαγγέλλει «αντιφασιστικό ξεσηκωμό για τον Σεπτέμβριο, ενόψει των ορκωμοσιών στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Οι πρόσφατες Δημοτικές…

και Περιφερειακές εκλογές με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων, σε κάποιες από τις συνθέσεις των Συμβουλίων ανέδειξε και αιρετούς, με την στήριξη του συνδυασμού της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και στο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, αυτόν του Δήμου Αθηναίων με την εκλογή του προφυλακισμένου – σήμερα-, βουλευτής του κομματος, Ηλία Κασσιδιάρη.

Ωστόσο, ανακοίνωση η οποία φέρει ως διοργανωτή την ΚΕΕΡΦΑ, προκαλεί -μέσα στον Αύγουστο- έντονο προβληματισμό στην Ηγεσία και συσκέψεις μεταξύ Ανωτέρων, Ανώτατων Αξιωματικών της ΕΛΑΣ και συμβούλων στο Μέγαρο της Κατεχάκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ΚΕΕΡΦΑ, εξαγγέλλει «αντιφασιστικό ξεσηκωμό για το Σεπτέμβριο», με τις κινητοποιήσεις να έχουν απαρχή την 29η Αυγούστου, με την υπόδειξη,«πολιορκούμε με αντιφασιστικές συγκεντρώσεις τις τελετές ορκωμοσίας των νέων δημοτικών και περιφερειακών συμβουλίων», αφού σε αυτές τις ημερομηνίες οι περισσότεροι Δήμοι και Περιφέρειες θα πραγματοποιήσουν τις ορκωμοσίες των νέων αιρετών.

Τα «σχέδια επι χάρτου» και οι συσκέψεις της ΕΛΑΣ, έχουν στόχο την εκπόνηση μέτρων για την αποτροπή ενδεχομένως εντάσεων, επεισοδίων και γενικότερης αναστάτωση κατα τις ορκωμοσίες- με ειδική βαρύτητα στο Δήμο της Αθήνας-, με δεδομένο ότι μέλη των οικογενειών των νεοεκλεγέντων-ανήλικα, γυναίκες- και κόσμο θα παραβρεθεί στις τελετές Ορκωμοσίας των αιρετών.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, μεταξύ άλλων έχει εκλεγεί και ο προφυλακισμένος(10/07) Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασσιδιάρης, ο οποίος και θα πρέπει να παραστεί- αυτό προβλέπει η διαδικασία- στην τελετή ορκωμοσίας των νέων αιρετών. Ωστόσο την τελική απόφαση στο σχετικό αίτημα θα ληφθεί από το Συμβούλιο των φυλακών.

Σε αυτή την περίπτωση η ΕΛΑΣ, εξετάζει -στο ενδεχόμενο έκδοσης σχετικής απόφασης – να χρειαστεί να πραγματοποιήσει τη μεταγωγή του Ηλία Κασσιδιάρη στο Δημαρχιακό Μέγαρο , προκειμένου να ορκιστεί καθώς και τα μέτρα τα οποία θα λάβει προς αποτροπή εντάσεως επεισοδίων και γενικότερα μιας κατάστασης η οποία θα δημιουργήσει προβλήματα στην ομαλή λειτουργία της πόλης. Οι οριστικές αποφάσεις για τη «συνδρομή» η μη της ΕΛΑΣ στη διαδικασία αναμένεται να ληφθούν μετά την έκδοση της σχετικής στο φάσης του Συμβουλίου των Φυλακών.

pressgr.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.