Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Γ@ΜΩ ΤΙΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕΙΣ... ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ -ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...!!!

Οι δράστες βρήκαν σε διάφορα σημεία περίπου 180 ευρώ, αλλά πήραν και δύο κινητά τηλέφωνα, ένα φορητό υπολογιστή, μια φωτογραφική μηχανή ...


Οι δράστες βρήκαν σε διάφορα σημεία περίπου 180 ευρώ, αλλά πήραν και δύο κινητά τηλέφωνα, ένα φορητό υπολογιστή, μια φωτογραφική μηχανή και ένα gps, συνολικής αξίας 1.800 ευρώ

«Ξινές» βγήκαν οι διακοπές στην Ελλάδα για την οικογένεια ενός Αυστριακού τουρίστα που παραθέριζε στην περιοχή των Λουτρών Κυλλήνης, όπου είχαν σταθμεύσει το τροχόσπιτό τους. Στο διάστημα της απουσίας τους στη θάλασσα, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα του οδηγού και «ξάφρισαν» ό,τι βρήκαν μέσα.

Οι δράστες βρήκαν σε διάφορα σημεία περίπου 180 ευρώ, αλλά πήραν και δύο κινητά τηλέφωνα, ένα φορητό υπολογιστή, μια φωτογραφική μηχανή και ένα gps, συνολικής αξίας 1.800 ευρώ. Όταν οι Αυστραικοί επέστρεψαν από την παραλία και διαπίστβσαν ότι είχαν γίνει στόχος διαρρηκτών, κατήγγειλαν την κλοπή στην τοπική Αστυνομία που ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

Κλοπή με θύματα τουρίστες έγινε και στην περιοχή του Παραλίου Άστρους στηνΑρκαδία, αλλά αποδείχθηκε ότι δράστης ήταν ένας... ομοεθνής τους που παραθέριζε εκεί! Ο 21χρονος Γερμανός βρήκε ευκαιρία όταν έλειπαν οι ομοεθνείς του για να «βουτήξει» τα χρήματά τους και ένα κινητό, αλλά οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εξιχνίασαν την κλοπή, τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία, μαζί με ένα μαχαίρι που του 'φόρτωσε» και την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.