Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ COSMOPOLITAN, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΞΕΒΑΜΕΝΟ ΤΖΙΝ BOYFRIEND, ΛΕΥΚΟ ΦΑΝΕΝΑΚΙ, ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ- ΔΙΧΑΛΟ , ΓΥΑΛΙ RAY-BAN, ΜΑΛΛΙ ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΘΟ, ΜΕ ΡΙΖΑ ΤΟΣΗ...ΟΣΗ ΚΑΙ MUST AΞΕΣΟΥΑΡ ΕΝΑ ΑΚ47 ! ΝΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΑΡΤΙΣΣΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ! (ΚΑΛΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝ; )

Είναι μια διασταύρωση Lara Crodft και Paris Hilton. Είναι νέα, ξανθιά και φορά τζιν, λευκό φανελάκι, μοντέρνα γυαλιά και ροζ σαγιονάρες...



Είναι μια διασταύρωση Lara Crodft και Paris Hilton. Είναι νέα, ξανθιά και φορά τζιν, λευκό φανελάκι, μοντέρνα γυαλιά και ροζ σαγιονάρες.


Άντι να βρίσκεται σε σικ κλαμπ στην παραλία περιφέρεται με ένα καλάσνικοφ στο χέρι ανάμεσα σε ερείπια σχολείου στην πόλη Petrovsky,25 χιλιόμετρα δυτικά του Donezk Ουκρανίας.






Κανείς δε ξέρει το όνομα της μυστηριώδης κοπέλας που φωτογραφήθηκε στις 15 Ιουλίου από φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.











Η ξανθιά "Lara Croft" των φιλορώσων αυτονομιστών προκαλέσει αίσθηση αν και θα μπορούσαν πολύ εύκολα οι φωτογραφίες τις να αποτελούν «στημένο» υλικό.






Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, η ταυτότητα της δεν έχει γίνει γνωστή, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, αλλά σίγουρα η εμφάνισή της παραπέμπει περισσότερο σε μοντέλο, παρά σε αγωνίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.