Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ... ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ...

enikos.gr_ Με αλλεπάλληλα αιτήματα οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μπλοκάρουν το πέρας της ανάκρισης. Ως εκ τούτου, αν και...


enikos.gr_ Με αλλεπάλληλα αιτήματα οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μπλοκάρουν το πέρας της ανάκρισης. Ως εκ τούτου, αν και αυτή έχει ολοκληρωθεί, οι ανακρίτριες δεν μπορούν να κηρύξουν το πέρας της και να στείλουν τη δικογραφία στο Συμβούλιο Εφετών, το οποίο και θα αποφανθεί για το πόσοι και ποιοι από τους εμπλεκόμενους θα παραπεμφθούν σε δίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έως τώρα εκκρεμούν προσφυγές περίπου 10 κατηγορουμένων στις κυρίες Κλάπα και Δημητροπούλου, για αποφυλακίσεις ή αντικατάσταση περιοριστικών όρων. Αυτό που σημειώνεται από νομικούς κύκλους είναι ότι οι κατηγορούμενοι «πατώντας» σε κενό του νόμου που δεν βάζει «φρένο», έχουν τη δυνατότητα να καταθέτουν, δίχως περιορισμό, προσφυγές, ακόμα κι αν ανάλογο αίτημά τους ήδη έχει απορριφθεί.

Για να καλέσουν οι ανακρίτριες τους δικηγόρους να υπογράψουν το πέρας της ανάκρισης θα πρέπει να έχουν κριθεί όλες οι προσφυγές και να μην κατατεθούν άλλες.

Υπενθυμίζεται ότι 30 κατηγορούμενοι είναι προσωρινά κρατούμενοι, με τα πρώτα 12μηνα να συμπληρώνονται στα τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου. Σε μια υπόθεση που οι κατηγορούμενοι φτάνουν στους 80, ο κίνδυνος να μην έχει ολοκληρωθεί η δίκη πριν συμπληρωθούν τα πρώτα 18μηνα είναι πλέον ορατός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.