Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΙ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΑΠΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΞΥΛΟ ΟΔΗΓΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ... ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ...

Τον τρόμο με τα μάτια τους έζησαν προχθές το απόγευμα (24-07-2014) περισσότεροι από 70 επιβάτες του διπλού λεωφορείου της ΡΟΔΑ, αλλά ε...


Τον τρόμο με τα μάτια τους έζησαν προχθές το απόγευμα (24-07-2014) περισσότεροι από 70 επιβάτες του διπλούλεωφορείου της ΡΟΔΑ, αλλά ειδικά ο οδηγός του, όταν δύο νεαροί που περίμεναν σε στάση στην περιοχή της Ιξιάς, μπούκαραν μέσα στο λεωφορείο και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν!
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, όταν το διπλό λεωφορείο (με φυσούνα) ξεκίνησε από τον σταθμό του Μανδρακίου με προορισμό την Ιαλυσό. Στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, το διπλό λεωφορείο σταμάτησε καθώς ένα όχημα που βρίσκονταν σταθμευμένο στη στροφή το εμπόδιζε να προχωρήσει.
Όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες που επέβαιναν στο λεωφορείο, δύο νεαροί με μηχανή βρίσκονταν πίσω από αυτό και φαίνεται επειδή περίμεναν αρκετή ώρα, εκνευρίστηκαν και έκαναν παρατήρηση στον οδηγό του λεωφορείου, να προχωρήσει.
Ο οδηγός εκνευρίστηκε από την παρατήρηση που έγινε κι εκεί φαίνεται να άναψαν τα αίματα σε φραστικό επίπεδο: Έβρισαν οι νεαροί, έβρισε ο οδηγός και όλοι νόμιζαν ότι το επεισόδιο είχε λήξει εκεί. Φεύγοντας οι δύο νεαροί έκαναν νόημα στον οδηγό της ΡΟΔΑ ότι η διένεξή τους δεν έληξε και ότι σύντομα θα τα… έλεγαν ξανά. Κι έτσι ακριβώς έγινε.
Του έστησαν καρτέρι στη στάση του Ρόδος Πάλας
Οι δύο νεαροί κινήθηκαν γρήγορα, για περίπου 4 χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό, υπολόγισαν το δρομολόγιο του λεωφορείου κι αφού άφησαν τη μηχανή τους σε στάση που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο Ρόδος Πάλας, περίμεναν στη στάση παριστάνοντας τους… επιβάτες.
Εκεί, μόλις έφθασε το λεωφορείο του έκαναν σήμα για να σταματήσει κι ο οδηγός (ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα άνοιγε τις πόρτες για να κατέβουν οι τουρίστες) μη γνωρίζοντας τι τον περιμένει, άνοιξε την πόρτα!
rodiaki.gr

1 σχόλιο

  1. Μήπως να τους ΣΑΠΙΣΟΥΝ στο ξύλο,ως μοναδική τιμωρία αφήνο-
    ντάς τους και κάποια ΑΝΑΠΗΡΙΑ,για να συνετιστούν και μελλοντικοί
    τέτοια σκεπτόμενοι και δρώντες;;!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.