Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΘΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ... ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ...

Μία γραφική συγκέντρωση με πυρσούς και σημαίες πραγματοποίησαν μέλη της Χρυσής Αυγής το Σάββατο στις Θερμοπύλες για να... τιμήσουν τ...


Μία γραφική συγκέντρωση με πυρσούς και σημαίες πραγματοποίησαν μέλη της Χρυσής Αυγής το Σάββατο στις Θερμοπύλες για να... τιμήσουν τους 300 του Λεωνίδα.

Στο φετινό «υπερθέαμα» ναζιστικού τύπου δεκάδες χρυσαυγίτες συγκεντρώθηκαν και απέδωσαν «τιμές» στους 300 Λακεδαιμόνιους και στους 700 Θεσπιείς, αλλά και στους Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της ΧΑ στο Ηράκλειο.

Υψώνοντας πυρσούς, φορώντας μπλούζες και κρατώντας σημαίες της ΧΑ, οι συμμετέχοντες ανέγνωσαν το ποίημα του Καβάφη «Θερμοπύλες», τονίζοντας ότι το παράδειγμα των Σπαρτιάτων εμπνέει τους σημερινούς Χρυσαυγίτες για συνέχιση του Εθνικού Αγώνα.

Την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποίησε τηλεφωνικά μέσα από τη φυλακή ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ η Ουρανία Μιχαλολιάκου εκφώνησε το μήνυμα του αρχηγού της ΧΑ από τις φυλακές Κορυδαλλού. Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι χρυσαυγίτες άκουσαν και ηχογραφημένο μήνυμα του Μιχαλολιάκου, ενώ κατέθεσαν και στεφάνι στο Μνημείο των Θερμοπυλών. Το... σόου έληξε με όλους τους χρυσαυγίτες να στέκονται προσοχή και να ψέλνουν μαζί τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο της ΧΑ.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.