Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ... Η ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ... ΣΤΙΣ ΙΔΕΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥΣ...!!!

Αύριο Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 09:30 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να...


Αύριο Τετάρτη 25 Ιουνίου στις 09:30 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της Χώρας.

Μετά την άνευ αιτιολόγησης απόρριψη της αίτησης εξαίρεσης των Κλάπα, Δημητροπούλου και Ντογιάκου, η βουλευτής Β΄ Αθηνών Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης καλούνται να απολογηθούν για αδικήματα, χωρίς να αναφέρεται πουθενά το όνομά τους στην δικογραφία που έστησαν τα υπόγεια του Μαξίμου, όπως ομολόγησε ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.
Είναι χρέος όλων μας να διαμαρτυρηθούμε ενάντια σε αυτήν την πολιτική σκευωρία που παραγγέλθηκε από ξένα κέντρα εξουσίας με στόχο την φίμωση της μοναδικής φωνής Αντίστασης και Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής!

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ, Άρειος Πάγος, Τετάρτη 25 Ιουνίου 09:30 π.μ. 

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.