Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ... ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΔΑΤΑ!!!

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράνομων μεταναστών εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων από  Έλληνες  λιμενικούς. Αρχικά ...


Επεισοδιακή αποδείχθηκε η επιχείρηση διάσωσης παράνομων μεταναστών εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων από Έλληνες λιμενικούς.

Αρχικά οι λιμενικοί ειδοποιήθηκαν από Ρουμάνους συναδέλφους τους τα ξημερώματα της Παρασκευής ότι οι επιβάτες μιας φουσκωτής λέμβου στα νερά της Τουρκίας αντιμετώπιζαν κίνδυνο.

Στη συνέχεια το σκάφος του Λιμενικού μπήκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα και περισυνέλλεξε 10 λαθρομετανάστες ενώ η φουσκωτή λέμβος στην οποία επέβαιναν βυθίστηκε.

Στη συνέχεια στην περιοχή κατέπλευσε τουρκική ακταιωρός η οποία αρνήθηκε να παραλάβει τους διασωθέντες και απομακρύνθηκε.

Όταν τέσσερις από τους αλλοδαπούς αντιλήφθηκαν την παρουσία της τουρκικής ακταιωρού και με το φόβο ότι θα μεταφερθούν στο τουρκικό σκάφος έπεσαν στη θάλασσα και άρχισαν να κολυμπάνε προς τις ελληνικές ακτές.

Τελικά ο ένας από τους τέσσερις περισυνέλεξε έναν μετανάστη ενώ οι υπόλοιποι τρεις περισυνελέγησαν από τους Τούρκους παρά τα αιτήματα των Ελλήνων να τους παραδωθούν και αυτοί.

Τελικά οι επτά διασωθέντες λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.