Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΙΜΟΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ;;; ΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ!!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ;;;

Τον άνδρα που στέκεται στην κολόνα δίπλα από τις καθαρίστριες που διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και φαίνεται πως είχε ενερ...

Τον άνδρα που στέκεται στην κολόνα δίπλα από τις καθαρίστριες που διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και φαίνεται πως είχε ενεργό ρόλο στη διαμαρτυρία των απολυμένων γυναικών από το υπουργείο Οικονομικών, έψαξαν και βρήκαν οι άνθρωποι του κόμματος.
Ολα άρχισαν την περασμένη Δευτέρα, την επομένη των ευρωεκλογών, στη διαμαρτυρία των καθαριστριών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη. Οπως γράφει και ο Γιώργος Παπαχρήστος στα Νέα ο άγνωστος άνδρας κατέφθασε στις 8 το πρωί με τη μηχανή του έξω από το ΠΑΣΟΚ. Εκανε μία γρήγορη κατόπτευση του χώρου και αποχώρησε. Ωστόσο ο σωματότυπός του (μετρίου αναστήματος, διαστάσεων τρίφυλλης ντουλάπας) προκάλεσαν εντύπωση στους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ, χωρίς, όμως, αρχικά να δώσουν περαιτέρω σημασία.
Δύο ώρες αργότερα όμως βρέθηκαν μπροστά από τα γραφεία του κόμματος 20 καθαρίστριες οι οποίες αφού απέκλεισαν την είσοδο, ζητούσαν να συναντηθούν με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μετά από λίγα λεπτά εμφανίζεται ξανά ο ίδιος άνδρας, ο οποίος αυτή τη φορά κρατάει κλαριά από ελιά και τα μοιράζει στις καθαρίστριες. Μόλις ολοκληρώνει τη δουλειά του απομακρύνεται από το σημείο αλλά παραμένει κοντά, από όπου εποπτεύει, παρατηρεί, προστατεύει κατά ένα τρόπο. Οι κινήσεις αυτές λοιπόν προκάλεσαν την περιέργεια των ανθρώπων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι αναζήτησαν να τα στοιχεία του. Τελικά τον εντόπισαν. Πρόκειται για τον Νίκο Παρλιάρο, μέλος του Συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Περιστερίου με το συνδυασμό που στήριζε η Κουμουνδούρου. Τώρα λένε στο ΠΑΣΟΚ, ότι όπως φαίνεται «αυθόρμητος» αγώνας των καθαριστριών δεν είναι και τόσο αυθόρμητος, αλλά καθοδηγούμενος.

Στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο ίδιος στο προφίλ του στο facebook



www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.