Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ, Ο ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ… ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ

Δεν τους βγήκαν οι συνεχείς κλήσεις για ανάκριση και κόντρα ανάκριση του Γιώργου Ρουπακιά (με σκοπό να του σπάσουν το ηθικό και να τον ...


Δεν τους βγήκαν οι συνεχείς κλήσεις για ανάκριση και κόντρα ανάκριση του Γιώργου Ρουπακιά (με σκοπό να του σπάσουν το ηθικό και να τον αναγκάσουν να πει αυτά τα ψέματα που θέλουν ν’ ακούσουν…) κι έφαγαν τα λυσσακά τους τα παπαγαλάκια του συστήματος:

«Απολογία- ποταμό επί έντεκα ώρες έδινε στις ειδικές ανακρίτριες κυρίες Ιωάννα Κλάππα και Μαρία Δημητροπούλου ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς. Κατά την απολογία του δηλώνει άγνοια σχεδόν για την ιδεολογία του εθνικοσοσιαλισμού ενώ με δήθεν αφέλεια υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει ούτε το σύνθημα του Χίτλερ, «Ζήτω η νίκη».

Δηλώνει υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής αλλά δεν ξέρει καν τι σημαίνει η λέξη ηθικός αυτουργός. Γνωρίζει, όμως, ότι δεν έπρεπε οι αστυνομικοί να τον ρωτήσουν για τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του Φύσσα.
Το σενάριο που εμφανίζει για τη νύχτα του φόνου δεν αντέχει στη λογική ενώ προστατεύει και τον άλλον κατηγορούμενο Καζατζόγλου λέγοντας ότι τελικά δεν ήταν ο συνοδηγός.

Αυτή τη φορά ο Γ. Ρουπακιάς δεν ήταν προκλητικός ήταν όμως καλά δασκαλεμένος. Έλεγε το «μάθημά του» καλά, στην κατεύθυνση να απαλλάξει τους βουλευτές από τις κατηγορίες της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης»
.

(ΥΓ) 1: Το σύνθημα «Ζήτω η Νίκη» είναι άραγε… ποινικώς κολάσιμο;

(ΥΓ) 2: Αφήστε συντρόφια, δε γίνεται τίποτα με τις εξαντλητικές ανακρίσεις. Εδώ χρειάζονται σταλινικές μέθοδες και «σωματική πίεση» (όπως κατ’ ευφημισμόν αποκαλούσαν τα βασανιστήρια οι δήμιοι του Στάλιν…). Τι θα έλεγαν οι Σαμαροβενιζέλοι για μια ειδική τροπολογία (η οποία θα περάσει σίγουρα με τις ψήφους όλου του… συνταγματικού τόξου και με τις ζητωκραυγές των ΜΜΕ, των ΜΚΟ, του Λευκού Οίκου, του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, του Μουίζνιεκς και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων…), με την οποία θα επιτρέπεται η «σωματική πίεση» αποκλειστικά και μόνο στους κατηγορουμένους αυτής της υπόθεσης; Τι; Πως είπατε; Αυτό είναι «αντιδημοκρατικό», «καταπατά τα ανθρώπινα δικαιώματα», κ.τ.λ., κ.τ.λ.; Γιατί, τα άλλα αίσχη που έχουν κάνει μέχρι τώρα, τι είναι;

(ΥΓ): Εν τέλει, άμα… ντρέπονται  υπάρχει και το… Γκουαντάναμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.