Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΔΙΚΟ ΕΙΧΕ Ο ΓΡΕΓΟΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ;;; ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΟΡΓΙΩΝ-ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ & ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!-

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν το πρωί της Τρίτης οιγονείς δυο κοριτσιών και ενός αγοριού από την Λευκά τηςΠάτρας, οι οποίοι κατ...


Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν το πρωί της Τρίτης οιγονείς δυο κοριτσιών και ενός αγοριού από την Λευκά τηςΠάτρας, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, στα οποία συμμετείχαν και αυτοί.

Το ζευγάρι είναι προφυλακισμένο από τον Μάιο του ’13 και η υπόθεση έκανε πανελλήνια αίσθηση όταν αποκαλύφθηκε

Όπως θυμίζει το patrastimes, η υπόθεση ήρθε στο φως, όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το οποίο και ενημέρωσε την Εισαγγελέα ανηλίκων

Ο 50χρονος πατέρας έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος των δύο ανήλικων κοριτσιών ενώ υποχρέωνε τη μητέρα να κάνει έρωτα με τον 15χρονο γιο τους.

Ο ανήλικος γιος του ζευγαριου ερχόταν σε ερωτική επαφή με τη μητέρα του, καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, ενω εκείνη το… δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.

Όταν όμως οι αστυνομικοί την πίεσαν φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».

Tα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα έχει βιάσει ο πατέρας, όμως έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του δίχως ευτυχώς να το επιτύχει.

Ο 40χρονος φερόμενος ως δράστης στην κατάθεσή του υποστήριξε πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.