Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ!!! ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΛΑ!!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ!!!

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο αντιεξουσιαστές, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Καβάλας με τις κατηγορίες τ...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο αντιεξουσιαστές, οι οποίοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Καβάλας με τις κατηγορίες της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, της πρόκλησης σωματικών βλαβών, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της πρόκλησης διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και της παράβασης του νόμου σχετικά με εκρηκτικές ύλες και του νόμου περί όπλων.
Ανήκεις στον αναρχικό χώρο (παρακλάδι του ΣΥΡΙΖΑ), έχεις σχέση με αριστερές τρομοκρατικές ομάδες και συλλαμβάνεσαι; Κανένα πρόβλημα! Η δικαιοσύνη της ψευτοδημοκρατίας είναι «μεγαλόψυχη» και σε αφήνει ελεύθερο για να συνεχίσεις απτόητος το «επαναστατικό» σου έργο, το οποίο μπορείς να το κάνεις και σε συνεργασία με τούρκους πράκτορες!
Είσαι Έλληνας Εθνικιστής, ψηφοφόρος, στέλεχος ή μέλος της Χρυσής Αυγής, ενός νόμιμου πολιτικού Κινήματος, το οποίο ψηφίστηκε από 500.000 Έλληνες; Τότε η δικαιοσύνη της ψευτοδημοκρατίας, καθ' υπόδειξη της διεφθαρμένης και υπόδουλης στους ξένους πολιτικής εξουσίας, σε βαφτίζει εγκληματία και δίχως κανένα απολύτως αποδεικτικό στοιχείο σε προφυλακίζει, για να συνετιστείς και να πάψεις να αντιστέκεσαι στο καθεστώς της σαπίλας και του ραγιαδισμού!
Την ίδια ώρα, ο Αρχηγός και πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής παραμένουν παράνομα φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό. Το μόνο που ενδιαφέρει την συγκυβέρνηση του μνημονίου είναι πώς θα τελειώσει με την Χρυσή Αυγή για να υφαρπάξει τις ψήφους της και για να πετύχει τον σκοπό της, έχοντας καταστρατηγήσει κάθε έννοια δικαίου, καταλύοντας το Σύνταγμα και την λαϊκή βούληση. Το σχέδιο του Μαξίμου όμως έπεσε στο κενό, καθώς η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε, αλλά αντιθέτως γιγαντώθηκε και αυτό θα φανεί στις επερχόμενες εκλογές.

Τ. Ο. Καβάλας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.