Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

BINTEO: ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΙΡΑΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ Η ΙΡΑΝΙΚΗ ΤV

Bρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά Η Ιρανική κρατική τηλεόραση παρουσίασε την Παρασκευή 07/02/14 ένα ντοκιμαντέρ προσομοίωσης, με  βομβα...


Bρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Η Ιρανική κρατική τηλεόραση παρουσίασε την Παρασκευή 07/02/14 ένα ντοκιμαντέρ προσομοίωσης, με  βομβαρδισμούς και πυραυλικές επιθέσεις ( εικονικούς) σe  Tel Aviv, Haifa, Διεθνές Αεροδρόμιο Ben Gurion και  Πυρηνικό κέντρο  Dimona. Η ταινία των εικονικών επιθέσεων μεταδόθηκε σε εκπομπή ως απάντηση της κυβέρνησης  σε περίπτωση που το Ισραήλ ή οι ΗΠΑ επιτεθούν στη χώρα. 
Το πολεμικού χαρακτήρα ντοκιμαντέρ προσομοίωσης αεροπορικών επιθέσεων, πραγματοποιήθηκε σε μια περίοδο κρίσης για της ιρανοαμερικανικές σχέσεις:
Σήμερα 08/02/14, το Ιράν επιβεβαίωσε ότι πολεμικά πλοία του στόλου του κατευθύνθηκαν στον Βόρειο Αντλατικό και θα πλεύσουν για πρώτη φορά πλησίον των θαλασσίων συνόρων των ΗΠΑ (AP/WP).Σχετικές δηλώσεις έκανε ο Ναύαρχος Afshin Rizayee Haddad ο οποίος πρόσθεσε ότι “τα πλοία εισήλθαν ήδη στον Ατλαντικό Ωκεανό από τα διεθνή ύδατα πλησίον της Νότιας Αφρικής” ( IRNA).
Ο εικονικός βομβαρδισμός σε ουρανοξύστες Τελ Αβίβ
Ο εικονικός βομβαρδισμός σε ουρανοξύστες Τελ Αβίβ
Η κίνηση αυτή εκλαμβάνεται ως μια απάντηση του Ιράν στην ανάπτυξη αμερικανικών πλοίων κοντά στις ακτές του. Ήδη ο 5ος στόλος των ΗΠΑ έχει λιμενισθεί στο Μπαχρέιν, ακριβώς απέναντι από τον Περσικό Κόλπο (AP /WP)
O ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης, Ayatollah Ali  Khameini κατήγγειλε τους Αμερικανούς ως “ψεύτες που παριστάνουν τους φίλους ενώ  θέλουν να ρίξουν την κυβέρνησή μας”. Είπε επίσης  ότι “είναι πολύ διασκεδαστικό που οι ΗΠΑ νομίζουν ότι το Ιράν θα μειώσει τις αμυντικές του ικανότητες”. 
Η ταινία  έχει  τίτλο “Ο εφιάλτης του Γύπα” και ξεκινάει  με τη ρήση του Χoμεινί ,“Όποιος σκέφτεται την επίθεση κατά  του Ιράν θα πρέπει να είναι έτοιμος να λάβει ισχυρό χαστούκι και σιδηρά γροθιά  από τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η Αμερική και οι τοπικές της μαριονέττες και ο σκύλος-φύλακάς της  -το σιωνιστικό καθεστώς-  οφείλουν να γνωρίζουν ότι το ιρανικό έθνος σε κάθε είδους απειλή και επίθεση θα δώσει  απάντηση που θα τους  κατακεραυνώσει εκ των έσω”.
Με την ανάλογη μουσική υπόκρουση , στοχεύονται από βόμβες και πυραύλους η πλατεία Kikar Hamedina στο Τελ Αβίβ, οι ουρανοξύστες Azrieli , το συγκρότημα  IDF της Kirya, το αεροδρόμιο Ben Gurion, το Technion της Χάιφα, πολλές στρατιωτικές και αεροπορικές βάσεις και ο πυρηνικός αντιδραστήρας της Dimona.
Ύστερα τα ιρανικά βομβαρδιστικά κατευθύνονται στο αεροπλανοφόρο “Abraham Lincoln” που βρίσκεται εν πλω εν μέσω του Στενού του Hornuz στον Περσικό Κόλπο. Οι ιρανικοί πύραυλοι καταρρίπτουν πολλά αμερικανικά μαχητικά  πριν τελικά να βυθίσουν το Lincoln. Εμφανίζεται επίσης χάρτης με όλες τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στη Μέση Ανατολή .
πηγή Times of Israel
Δείτε το βίντεο της εικονικής επίθεσης του Ιράν στο Ισραήλ, όπως προβλήθηκε από την κρατική ιρανική τηλεόραση:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.