Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

SPIEGEL: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 Για την ελληνική προεδρία, τον κίνδυνο παράλυσης της ίδιας της χώρας και των ευρωπαϊκών θεσμών και για το «φάντασμα» της ακροδεξιάς πο...


 Για την ελληνική προεδρία, τον κίνδυνο παράλυσης της ίδιας της χώρας και των ευρωπαϊκών θεσμών και για το «φάντασμα» της ακροδεξιάς που θα ρίξει την κυβέρνηση τον ερχόμενο Μάιο, γράφει το γνωστό γερμανικό περιοδικό der Spiegel στη διαδικτυακή έκδοση του.

«Όταν αυτήν την εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς βρεθεί στο επίκεντρο των εορτασμών για την ανάληψη της ελληνικής προεδρίας», εξηγεί ο αρθογράφος του γερμανικού περιοδικού, «το βασικό θέμα δεν θα είναι η διεύρυνση, όπως στην προηγούμενη προεδρία το 2003 με την Ατζέντα της Θεσσαλονίκης για τα Δυτικά Βαλκάνια, αλλά το ερώτημα εάν το πιο προβληματικό παιδί της Ε.Ε. μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος ευρωπαίος παίκτης, ή εάν το χάος και η αστάθεια θα παραλύσουν τη χώρα και την Ευρώπη». Ακολούθως, προχωράει σε… προβλέψεις: «Στις ευρωεκλογές θα μπορούσαν να αναδειχθούν ακραίες δυνάμεις από τον ακροδεξιό χώρο της αντιπολίτευσης. Αν η Ελλάδα αποστείλει αυτό το «φάντασμα» στις Βρυξέλλες, τότε το σοκ θα μπορούσε ακόμα και να ρίξει την κυβέρνηση της χώρας».

Καλά σαράντα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.