Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΑΚΙ ΤΟΥΣ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΣΤΟ «HOT DOC»... ΔΕΛΑΤΟΛΛΑΣ («ΕΛΑ ΕΛΕΝΗ») ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΕΣΤΗ!..

Πριν από 3 χρόνια περίπου είχαμε κάνει μια εκτενή αναφορά στο πρόσωπο του κ. Ρέστη με αφορμή τις απίστευτες επενδύσεις που είχε κάνει στο ...

Πριν από 3 χρόνια περίπου είχαμε κάνει μια εκτενή αναφορά στο πρόσωπο του κ. Ρέστη με αφορμή τις απίστευτες επενδύσεις που είχε κάνει στο "Νέο Μόντε Κάρλο". Μας φάνηκε απίστευτο το γεγονός ότι άφησαν οι αυτοκράτορες του πλανήτη τον κ. Ρέστη να επενδύσει στα δικά τους λημέρια. Πόσο μάλλον όταν ο βασικός επενδυτής του Νέου Μόντε Κάρλο είναι ο Εβραίος αυτοκράτορας των τραπεζών Ρότσιλντ.

Το μυστήριο λύθηκε όταν ανακαλύψαμε την εβραϊκή καταγωγή του κ. Ρέστη απ' την πλευρά της μητέρας του. Για αυτό ακριβώς του επέτρεψαν να επενδύσει.

Ο κ. Ρέστης τα τελευταία χρόνια παρουσίαζε πρωτοφανή ρευστότητα και αγόραζε επιχειρήσεις ή έμπαινε μέτοχος σε πάρα πολλές. Επίσης έμπαινε μέτοχος σε μεγάλους ομίλους ΜΜΕ. Διαβάστε το παλαιότερο άρθρο μας και θα καταλάβετε.

Το HOTDOC αποκάλυψε σήμερα ότι δύο αριστεροί μεγαλοδημοσιογράφοι τα έπαιρναν απ' τον Εβραίο εφοπλιστή - τραπεζίτη Ρέστη.



Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παίρνουν και άλλοι μεγαλοδημοσιογράφοι από εβραϊκές τράπεζες όπως η Πειραιώς ας πούμε που είναι μέγας χορηγός απ' όταν πήρε τα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού με πραξικόπημα για να σωθεί.

Έτσι λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες μένουν οι Εβραίοι στο απυρόβλητο. Μέσω της χορηγίας. Για αυτό οι αριστεροί πολεμάνε άλλωστε με τόσο πάθος τη Χρυσή Αυγή γιατί ξέρουν ότι το παντεσπάνι τους θα κοπεί αν ανέβουν οι Έλληνες εθνικιστές στα πράγματα.

Στο βίντεο ακούγεται ο αριστερός δημοσιογράφος εκδότης του "Ποντικού" κ. Δελατόλας να καλεί την Ελένη Ράϊκου για να ασκήσει ποινική δίωξη στον Κασιδιάρη μετά το χαστούκι στη Κανέλλη.

Όταν εμείς λέμε ότι η δικαιοσύνη είναι η πουτάνα των περιούσιων τραπεζιτών και της ντόπιας σπείρας των κυβερνώντων μας λένε αντισημίτες...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.