Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ «ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ»;

Με την Χρυσή Αυγή έχουν λυσσάξει οι διάφορες κάργιες διεθνώς και επιτοπίως (Ομπάμα, Στέητ Ντιπάρτμεντ, εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, άλλες διε...


Με την Χρυσή Αυγή έχουν λυσσάξει οι διάφορες κάργιες διεθνώς και επιτοπίως (Ομπάμα, Στέητ Ντιπάρτμεντ, εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, άλλες διεθνείς σιωνιστικές οργανώσεις, φράου Μέρκελ, Σόρος, Κομισιόν, Συμβούλιο της Ευρώπης και όλο το κακό συναπάντημα). Διότι, λένε, πρόκειται για «νεοναζιστικό» κόμμα, του οποίου η ύπαρξη δεν συνάδει «με τα ευρωπαϊκά ιδεώδη», κ.τ.λ.

Υπάρχει, όμως, ένα «νεοναζιστικό» κόμμα στην Ευρώπη, με το οποίο δεν ενοχλούνται καθόλου οι παγκόσμιοι μπάστακες! Κι όχι μόνον αυτό, αλλά συνεργάζονται μαζί του και στηρίζονται σ’ αυτό!!! Πρόκειται για το κόμμα «Σβομπόντα» («Ελευθερία») της Ουκρανίας, το οποίο χαρακτηρίζεται «νεοναζιστικό» και «σφόδρα αντισημιτικό» από διεθνείς σιωνιστικές οργανώσεις! Το κόμμα αυτό πήρε 8,5% στις τελευταίες εκλογές και σύμφωνα με μετρήσεις έχει σήμερα σχεδόν διπλασιάσει τα ποσοστά του.

Παρά την υπερπροβολή που τυγχάνουν οι αντιρωσσικές-φιλοδυτικές οχλοκρατικές διαδηλώσεις στο κέντρο του Κιέβου από τα παγκόσμια ΜΜΕ, αποσιωπείται πλήρως η συμμετοχή και ο αποφασιστικός ρόλος που παίζει το κόμμα αυτό στην όλη κατάσταση.

Κι όμως, η συμμετοχή του «Σβομπόντα» στις φιλοδυτικές διαδηλώσεις δε γίνεται στα κρυφά. Κατ’ αρχάς, ακούμε συχνά ότι τις διαδηλώσεις οργανώνουν τα τρία κόμματα της αντιπολίτευσης. Ένα από τα τρία είναι και το «Σβομπόντα»! Κατά δεύτερον, τα μέλη του κόμματος αυτού και μόνον αυτού, έχουν αναλάβει την περιφρούρηση των διαδηλώσεων και των οδοφραγμάτων και είναι αυτοί που πρώτοι συγκρούονται με τα ΜΑΤ. Τρίτον, μαζί με τους ηγέτες των υπολοίπων φιλοδυτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης (τα δυτικά ΜΜΕ έχουν επικεντρώσει στον πυγμάχο Κλίτσκο), ανεβαίνει συχνότατα στην εξέδρα των ομιλητών και ο αρχηγός του κόμματος αυτού, Όλεγκ Τιάνιγκμποκ, φωνάζοντας το σύνθημα «Δόξα στην Ουκρανία» και παίρνοντας την απάντηση του πλήθους «Δόξα στους ήρωές της»! Τι το περίεργο; Πρόκειται για τα βασικά συνθήματα των Ουκρανών εθνικιστών κατά τη διάρκεια του πολέμου. Ουκρανών εθνικιστών που δεν ήταν μόνο αντικομμουνιστές αλλά και φανατικά αντιρώσσοι και είχαν οργανωθεί σε μεραρχίες των Ες-Ες, συμπολεμώντας με το 3ο Ράιχ και συμμετέχοντας στα πογκρόμ των εβραίων στις ουκρανικές περιοχές, όπως κατάγγειλαν μετά τον πόλεμο διεθνείς σιωνιστικές οργανώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες οργανώσεις, οι Ουκρανοί εθνικιστές πολλές φορές προέβαιναν με δική τους πρωτοβουλία, σε αυθόρμητα αντιεβραϊκά πογκόμ, χωρίς να περιμένουν την άδεια των Γερμανών.    

Σε ομιλία του στο ουκρανικό κοινοβούλιο, το 2004, ο Τιάνιγκμποκ είχε πει τα εξής σχετικά με τον Β΄ Π.Π.:
«Οι γενναίοι παρτιζάνοι του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου αγωνίστηκαν κατά των Ρώσων, των Εβραίων και των λοιπών αποβρασμάτων».

Ανάμεσα, λοιπόν, σε «νεοναζιστές», «αντισημίτες» κ.τ.λ. έκοβαν βόλτες στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, εις γνώσιν τους ασφαλώς και χωρίς να ενοχλούνται καθόλου, ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Βεστερβέλε, η Αμερικανίδα ειδική απεσταλμένη Κάθριν Άστον, ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ Μακέϊν (ο οποίος συναντήθηκε κιόλας με τον αρχηγό των «νεοναζί», όπως βλέπουμε στη φωτογραφία) και άλλοι «συμπαραστάτες» του αγώνα των Ουκρανών φιλοδυτικών διαδηλωτών. 

Προς τι η ανοχή της Δύσης στο «νεοναζιστικό» κόμμα (καθότι επισήμως υποστηρίζουν το κόμμα του πυγμάχου Κλίτσκο…); Επειδή είναι το πιο σφόδρα αντιρωσσικό κόμμα που υπάρχει στην Ουκρανία! Προς τι η λύσσα τους για την Χρυσή Αυγή; Επειδή είναι το μόνο πραγματικά αντιαμερικανικό και αντισιωνιστικό κόμμα στην Ελλάδα, το οποίο επιπλέον προτείνει ανοιχτά συμμαχία με την Ρωσσία!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.