Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ...!!! ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ... Ο ΜΙΛΙΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤ' ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!!!

Οι ανυπόστατες καταγγελίες εναντί­ον  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πλέον φαίνε­ται για τα καλά από που προήλθαν. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, αλλά π...


Οι ανυπόστατες καταγγελίες εναντί­ον  της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ πλέον φαίνε­ται για τα καλά από που προήλθαν. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, αλλά πλέον υπάρχουν και αποδείξεις!!!!

Η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, ήταν ο κύριος εμπνευστής, ενορχηστρωτής κι εκτελεστής αυτής της κατάπτυστης παράστασης που τρο­φοδότησε τα κανάλια για έναν και πλέον μήνα και οδήγησε σε παρά­νομες διώξεις εις βάρος του Εθνικι­στικού Κινήματος. Στην φωτογραφία που παραθέτουμε ο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτης περιχαρής φωτογραφίζεται με έναν από τους τελευταίους ψευδομάρτυρες που εμφανίστηκε κυριολε­κτικά στο νήμα κι εκεί που πλέον στέ­ρευαν οι βλακείες περί αμνοεριφίων και όσα κωμικοτραγικά ακούγαμε τον τελευταίο μήναΙ

Ο ψευδομάρτυρας ΣΤ (πρώτος από δεξιά) αυτή την στιγμή βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Λάρισας για οικονομικά εγκλήματα.

Ο συγκεκριμένος κομπάρσος – με εντολές από τα υψηλά κλιμάκια της πιάτσας Συγγρού – και αφού είχε απο­στηθίσει το κείμενο του ρόλου του μίλησε για «χρηματοδότες – όπλα – Βόμβες» δίνοντας μια ακόμη ριπή λάσπης στον ανεμιστήρα των δελτίων παραπληροφόρησης, με σκοπό να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Λαϊκού Συνδέσμου.

«Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται», λέει ο λαός μας, όμως για τους άθλιους συκοφάντεες της Χρυσής Αυγής, ούτε έναν μήνα δεν κράτησε η χαρά τους, πέραν των εκδι­κητικών προφυλακίσεων του Αρχηγού μας και δύο ακόμα βουλευτών του Κινήματος.

Σχετικά με την εγκυρότητα της κατάθεσης του μάρτυρα Στ’ διαβάστε σχετικό άρθρο.

6 σχόλια

  1. βαρβιτσιωτη?φενεσαι τι εισαι απο την φατσα σου ποιος αλλος θα μπορουσε να συμβαλει στο να γκρεμιστει η χρυση αυγη .αυτος που στο παρελθον εχει απασχολησει κατα πολυ την την κοινη γνωμη για σκανδαλα αλλωστε φενεται ειπαμε απο την ασχημοφατσα του.κ ο ψευδομαρτυρας παλι ε?δεν ντρεπεται να κοιταει τα δικα του που ειναι μεσα για οικονομικα ζητηματα ο εγκληματιας που θα πιασει στο σαπιο στομα του τους εθνικιστες .καλα ειναι μεσα μωρη?καλα πρεπει να ειναι τ αλανια ομως θα βγουνε αλητη εσυ εκει θα καθησεις μαζι με τους ομοιους σου ειχες και γνωμη κατσικοφαγε.κυριοι οτι και να κανετε ανεβενουμε και πολυ μαλιστα ωρα να παιξουμε και μεις σαν εθνικιστες το παιχνιδι μας τωρα .μονο με αληθειες οπως παντα.και θα δειτε που οσο το τραβατε το σχοινι τοσο θα το κοβετε και θα γκρεμιζεστε στον πατο .ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ .ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.ανθρωπακια που νομιζατε οτι κατι μας κανατε .μας τα ξυσατε μονο .ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ............ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΚΛΕΦΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑ.............ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oh scheisse!!! εχασα το στοιχημα, ειχα πονταρει στον δενδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να βγουν ΑΜΕΣΩΣ απο την φυλακη οι Εθνικιστες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προκαλουν αηδια στον κοσμο.Τα λαμογια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.