Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ...!!!

Εδώ και λίγη ώρα η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται κανονικά μετά την μαζική επίθεση που δέχθηκε από το εξωτερικό τα ξημερώματα και...

Εδώ και λίγη ώρα η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής εμφανίζεται κανονικά μετά την μαζική επίθεση που δέχθηκε από το εξωτερικό τα ξημερώματα και η οποία την έθεσε εκτός λειτουργία ή σε κατάσταση ημι-λειτουργίας για ολόκληρη σχεδόν την ημέρα... Στην ανακοίνωση για το γεγονός η Χρυσή Αυγή ανέφερε: 

Από τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου σημειώνονται κύματα επιθέσεων από το εξωτερικό στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, την μοναδική ελληνική φωνή που αντιστέκεται στην ξενοκρατία. Ο συμβολισμός είναι αναπόφευκτος. Οι ξένες δυνάμεις κατοχής που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε προτεκτοράτο χωρίς εθνική κυριαρχία, θέλουν να υποτάξουν την μόνη πολιτική δύναμη που πολεμά τα ανθελληνικά τους σχέδια. Ο αγώνας μας για Ελλάδα και ελευθερία συνεχίζεται και θα συνεχίζεται με κάθε τρόπο και τίμημα! ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΜΕ! ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.