Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΟΠΕΛΙΑ...;;; ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑTΣΙΜΗΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΒΑΚΗ ΜΗΠΩΣ...;;; ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ...

ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ;;;; ΤΙ;;;


ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ;;;; ΤΙ;;;

37 σχόλια

  1. ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ. ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα σχολιάσεις τους προοδευτικάριους καθηγηταράδες που της έβαζαν τους βαθμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απογονος του Καζαμπούμπου! Ξεφτιλισμενοι Ανθέλληνες θα έλθει η ώρα που θα λογαριαστούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εικόνες που ντροπιάζουν το Ελληνικό έθνος και όσους πολέμησαν για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελληνίδα είναι άπλα μαύρισε από ηλιοθεραπεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι πράγματα είναι αυτά? Ντροπή και αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. esi pou egrapses afto pou egrapses, otan pigenes sxoleio, isoun shmeoforos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΑΝ ! Ο ΓΚΑΖΑΜΠΟΥΜΠΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Ναναι καλα η κοπελια που αισθανεται την Ελλαδα στην ψυχη της ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ας ήταν καλύτεροι μαθητές τα δικά μας τα ελληνόπουλα... Η μαύρη ξέρει καλύτερα ελληνικά από τα ελληνάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενώ όλοι εμείς, λευκοί στη σάρκα, είμαστε απευθείας απόγονοι του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Μεγάλου Αλεξάνδρου; Κύριοι τα μυαλά είναι σαν τα αλεξίπτωτα, για να δουλεύουν πρέπει να είναι ανοιχτά και σεις τα κρατάτε ερμητικά κλειστά όταν κρίνεται έναν άνθρωπο (νεαρή κοπέλα εν προκειμένω) μόνο απο το χρώμα του δέρματος. Όσοι έκαναν λάβαρο την φυλετική καθαρότητα και παραμέρισαν την δημοκρατία και τον ανθρωπισμό καταδικάστηκαν απο την ιστορία ως οι χειρότεροι εγκληματίες και άφησαν πίσω τους μόνο ερείπια και ιστορίες βαμμένες με αίμα. Η οικονομική κρίση και η ανεπάρκεια των πολιτικών (που ο κόσμος ψήφισε) έκαναν τον φασισμό μόδα και τον ρατσισμό ευκαιρία για τον κάθε τραμπούκο να πάρει φόρα και να χτυπήσει αλλά είναι θέμα χρόνου και απόφασης όλων μας όλα αυτά να ξαναγυρίσουν στα λαγούμια που ήταν καταχωνιασμένα.
    Για το τέλος μια ερώτηση: ο Δαβάκης που επικαλείστε πολέμησε τους φασίστες εσείς στην σημερινή μάχη με τον φασισμό με πιο στρατόπεδο πολεμάτε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εξαδελφη του αντετοκουμπο ειναι μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στο άμμεσο μέλλον,η εικόνα αυτή θα είναι συνηθισμένη και θα ψάχνουμε Έλληνα με τα κυάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το οτι θα μπορούσε να είναι κόρη σου, ίσως;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι διάβαζε , μελετούσε , έπαιρνε άριστα και έβαλε τα γυαλιά σε τόσα "άρια" ελληνόπουλα... μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Na sxoliaso ego san katoikos exoterikou, ellinida xristiani orthodoxi mexri to kokalo? Giati oxi diladi an to aksizei toulaxiston oti afora tis apodoseis tis kai as min niothei giati ginetai olo auto pou ginetai, min katantamai san autous pou kritikaroume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ....ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν και εθνικιστρια, τετοιες εικονες δεν με πειραζουν. Ουτε αλλοδαποι που διαπρεπουν στην εργασια με πειραζουν. Το να σηκωσει την Ελληνικη σημαια παιδι αλλοδαπων γιατι αριστευψε στην Ελληνικη παιδεια ειναι καλο. Το οτι ειρωνευεστε εσεις την μαθητρια για το παρουσιαστικο της δειχνει μικροψυχια, φθονο, και ανθελληνισμο. Ντροπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν ειναι το χρωμα ειναι ο νους και η καρδια. Ελληνες ειναι αυτοι που αγαπουν και νοιαζονται για αυτον τον ερμο τοπο. Οχι στους ισλαμοφασιστες οχι στα μισερα κτηνη δηθεν βορεια ηπειρος η τσετσενοποντιοι οχι και στα εγχωρια προδοτοπρακτορακια. Μονο αυτοι που κανουν κτημα τους το εις οιωνος αριστος..................... ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τί αξίζει και άλλες τετοιες ιστορίες μου κοπανάτε. όλοι, μα όλοι ακόμα και εσείς, οτι τα καθηγητάκια προωθούν τους αλλοδαπούς μαθητές. Οι καθηγητές είναι οι μεγαλύτεροι φασίστες της ελληνικής κοινωνίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σπίτι γωνιακό χωρίς οδό και αριθμό είναι τα σπίτια όλων τω μορφωμένων Ελλήνων. Βίλες, πολυκατοικίες,δασκάλων , καθηγητών και δημοσίων υπαλλήλων. Τα δικά τους παιδιά είναι άνεργα και μοιράζουν πίτσες ντελίβερι και βρίζουν που δεν βρίσκουν οδό και αριθμό για να παραδώσουν. Μορφωμένοι αμόρφωτοι Ελληναράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αραπια.

    Εαν δεν τους απελασουμε απο τη χωρα, θα τη μετατρεψουν σε τριτοκοσμικη.

    Οσο για τα περι αριστουχων αλλοδαπων, ειναι γνωστο οτι διαφοροι "προοδευτικοι" καθηγητες τους βαζουν υψηλοτερους βαθμους επειδη ειναι αλλοδαποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εθνικιστής μέχρι το κόκκαλο...31 Οκτωβρίου 2013 στις 8:47 μ.μ.

    ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οποιοσδήποτε αγάπησε την πατρίδα μας και πήρε την Ελληνική Υποικοότητα αξίζει αν μη τι άλλο να τον τιμούμε. Δεν την ξέρω την κοπέλα αλλά αν πληρούσε τα παραπάνω καλά έκαναν και την αντάμειψάν για τον κόπο της και το μυαλό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σαν εθνικιστης θα ντρεπομουνα αν ενας Ελληνας μαθητης κρατουσε μια ξενη σημαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. η παρέλαση δηλαδή γίνεται για τον καλύτερο μαθητή? εάν είναι Τούρκος δεν πειράζει? οχι!! η παρέλαση γίνεται για τιμή και μνήμη για τον πόλεμο και τους νεκρούς. τους ΕΛΛΗΝΕΣ όχι τους αλλοδαπούς. η σημαία είναι για τον καλύτερο Έλληνα μαθητή το ότι ο αλλοδαπός είναι καλύτερος μαθητής δεν έχει σημασία. το ελληνόπουλο θα σήκωση την σημαία μην μπερδεύεται καταστάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εγώ πάλι κύριες και κύριοι αν και δεν είμαι υπέρ του να σηκώνουν αλλοδάποι μαθητές την σημαία μας στις εθνικές επαίτιους της πατρίδος μας υπάρχουν άλλοι τρόποι να τιμήθουν οι αριστέυσαντες μαθήτες.
    Εν τέλει το προτειμώ απο το να παρελάυνουν σε αυτές ξεβράκοτα κορίτσοπουλα νομίζω αυτό προσβάλει περισσότερο την μνήμη των νεκρών μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ελληνική σημαία δεν έχει να κάνει με τις επιδόσεις στα μαθηματικά αλλά με την πίστη στην πατρίδα. Αν όλα αυτά τα παιδιά πιστεύουν με ψυχή στην Ελλάδα γιατί να μη σηκώσουν σημαία? Ομως πόσοι είναι αυτοί οι αλλοδαποί γονείς που παροτρύνουν τα παιδιά τους σε κάτι τέτοιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άλλο η ιθαγένεια και άλλο η υπηκοότητα. Άλλο η πατρίδα και άλλο η παιδεία. Άλλο το αίμα και άλλο οι βαθμοί. Όταν είχε καθιερωθεί στην Ελλάδα το σύστημα με τον σημαιοφόρο και τους παραστάτες δεν υπήρχαν αλλοδαποί. Κακώς λοιπόν που δεν διαμορφώθηκε το έθιμο μετά την εισχώρηση αλλοδαπών στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ 29/10/13 9:01 π.μ.

    > ο Δαβάκης που επικαλείστε πολέμησε τους φασίστες <

    Αφήστε πια αυτή την ηλίθια αυτή ρητορική, που καθιέρωσε η Αριστερά μετά την δικτατορία, προσπαθώντας να παραποιήσει την Ιστορία δια της πολιτικοποίησεως.

    Ο Δαβάκης, όπως και όλοι οι αγωνιστές της Πίνδου, δεν πολέμησαν τον φασισμό, αλλά τον Ιταλό εισβολέα, όπως θα πολεμούσαν οιονδήποτε εισβολέα, ασχέτως πολιτεύματός του. Άλλωστε, η Ελλάδα της εποχής δεν ήταν και υπόδειγμα δημοκρατίας.

    Από την άλλη πλευρά, συνηγορώ υπέρ του ότι, απόγονος του Δαβάκη και του Κατσημήτρου είναι αυτός που αισθάνεται την Ελλάδα σαν κι εκείνους και όχι απαραιτήτως όποιος έτυχε να γεννηθεί από Έλληνες γονείς.

    Μην λησμονείτε ότι έχομε πρωθυπουργό Έλληνα και μάλιστα δισέγγονο της Π. Δέλτα, ο οποίος εξαγόρασε την στρατιωτική του θητεία, την υπέρτατη προς την Πατρίδα υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Επειδή είμαι εκπαιδευτικός και έχω υποχρέωση να έχω όλα τα παιδιά το ίδιο αλλά πάλι σαν εκπαιδευτικός έχω υποχρέωση να πω την αλήθεια, σας λέω κάτι που έχω βιώσει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν καθηγητές που βάζουν βαθμούς που δεν τους αξίζουν σε αλλοδαπούς μαθητές, αλλά όχι σε ευρωπαίους αλλά σε Αλβανούς μαθητές ή έγχρωμους κι αυτή είναι η αλήθεια. Δυστυχώς από τότε που το Πασόκ έκανε καθηγητές και την κουτσή Μαρία, ανθρώπους που .βαπτίστηκαν καθηγητές από άσχετες σχολές με πτυχία που δεν οδηγούν στην εκπαίδευση οι σπουδές που έχουν κάνει, από τότε έχουμε αυτά τα φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάντως ο παππούς μου δεν έμεινε χωρίς πόδια για κάθε καρυδιάς καρύδι .
    Ούτε ο αδελφός του γύρισε μισοτρελλος , μιας και εσφαζαν μπροστα του τα υπολείμματα της διμοιρίας του τα Αλβανα .
    Οσο για αυτό περι καλούς μαθητές , όλοι ξέρουμε οτι οι Ελληνες ειναι ανεπιδεχτοι μαθησεως !
    Ευτυχώς που έφεραν οτι μάζεμα υπήρχε γύρω μας να μας ανοίξουν τα ματιά.....
    Πάντως ούτως η άλλως , θέατρο πολύ κακής ποιότητας κατάντησε η προδοτικη χουντικη μεταπολίτευση τις ....πασαρέλες .
    Πέθανε ο παππούς , αλλα πρόλαβε και είδε τα θηλυκά μισό γυμνά και τα αρσενικά σαν κουριδες να τον ....τιμούν .
    Και ειπε βασκελωνοντας το πρόσωπο του : να ! Μαλακά που έτρεχες για Πατριδα !
    Πρόλαβε να δει τα αίσχη των δήθεν προοδευτικών αληταραδων και τους δεξιούς κουλιδες.......
    Πρόλαβε και είδε τους σκοτάδιστες να κουρέλιαζουν και να καίνε την Γαλανόλευκη .
    Ελπίζω μετά την ολική ισοπέδωση οσονουπω του Εθνους , στην νέα Ελλάδα μας δεν θα επιτρέψουμε μαϊμούδες να τιμούν Λεωντες .
    Το έγχρωμο κοριτσάκι δεν φταίει σε τίποτα .
    Αλλα δεν εχει θέσει σαν σημαιοφόρος ειδικά στην Πατριδα μας .
    Ίσως στην Αγγλία , Γαλλία και λοιπούς βαρβάρους δυτικούς ναι , αν θέλουν .
    Αλλωστε αυτοι τους ξεριζωσαν με την βία και τους εκμεταλλεύτηκαν για αιώνες .
    Εδώ ήλθαν με το ετσι θέλω .
    Εχει διάφορα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμε 3/11-11:08
    Ελπίζω εσείς που ξέρετε κάθε άνθρωπο προσωπικά, ανεξαρτήτου χρώματος, και βγάζετε συμπέρασμα από την εξωτερική του εμφάνιση σχετικά με το αν είναι "μαϊμού" ή "Λέων", να είστε όντως σαν τους τελευταίους και να αξίζετε να τους τιμάτε.Ο παππούς σας,Θεός σχωρέσ' τον, όντας σίγουρα Λέων πολεμήσας για την Πατρίδα, πρόλαβε και είδε όλα αυτά που είπατε και λυπήθηκε για τον ξεπεσμό μας...την επιστροφή του φασισμού πρόλαβε να τη δει, όμως;Τα Ελληνόπουλα που μόνο Ελληνόπουλα δεν αισθάνονται, γιατί στα σχολεία παρέχεται απλά ελληνική εκπαίδευση και όχι ελληνική παιδεία, τα γνώρισε;Έζησε για να δει το ένα τρίτο σχεδόν της ελληνικής κοινωνίας να συμμερίζεται ιδεολογικά αυτούς που κάποτε πολέμησε;Η ολική ισοπέδωση του έθνους μας δε θα έρθει με έγχρωμους ανθρώπους που (μιλώ για την περίπτωση που πραγματικά συμβαίνει αυτό) σηκώνουν την Ελληνική σημαία και αισθάνονται Έλληνες...θα έρθει με την ισοπέδωση των βασικών αξιών μας, των παραδόσεων, των εξευτελισμό των ιδανικών μας, της Παιδείας μας και τη διχόνοια ανάμεσά μας...Και αυτό φαίνεται από άλλα πράγματα, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ...
    Δεν ξέρετε κατά πόσον ήρθαν με το "έτσι θέλω" ορισμένοι άνθρωποι εδώ, και δεν ξέρετε και αν και πόση ευθύνη έχετε γι' αυτό κι εσείς, σε περίπτωση που έγινε έτσι (το χαρακτηρισμό άλλων λαών ως "βαρβάρων" τον αφήνω ασχολίαστο).
    Αποφαίνεστε ότι δεν έχει θέση σαν σημαιοφόρος στην πατρίδα μας, κάτι που θα ίσχυε αν το κορίτσι λογάριαζε άλλη χώρα για την πατρίδα της και θεωρούσε την Ελλάδα απλά σαν τόπο κατοικίας...πόσο σίγουρος είστε όμως ότι τα πράγματα είναι έτσι;
    Ελπίζω να σας έβαλα σε σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Xanax 1mg, τρεις φορές την ημέρα θα σας βοηθήσει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.