Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 34 ΑΤΟΜΩΝ (ΟΙ 12 ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ) ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΚΡΥΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ... ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤ...



ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΚΡΥΑ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΝ ΚΙΟΛΑΣ... ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Ηχηρό μήνυμα κόντρα στο φασισμό και σε κάθε μορφή έκφρασης των ιδεών του χώρου, έδωσαν δεκάδες πολίτες που συμμετείχαν σε μια μεγάλη αντιφασιστική πορεία στο κέντρο του Πύργου το βράδυ της Παρασκευής.

Η κινητοποίηση για την πορεία αυτή ανησύχησε την Αστυνομία που παρέταξε ισχυρές δυνάμεις απέναντι στους μετέχοντες στην πορεία. Εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων, φορέων, συλλογικοτήτων και απλοί πολίτες, βροντοφώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ επιχειρήθηκε η πορεία να κατευθυνθεί μέσω της οδού Αγ. Γεωργίου, προς τις περιοχές που βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και της Εθνικής Δράσης Ηλείας.

Κάπου εκεί η μέχρι τότε διακριτική παρουσία των δυνάμεων της Αστυνομίας, έγινε ισχυρή, με μια διμοιρία ΜΑΤ να παρατάσσεται – μαζί με άλλες δυνάμεις - απέναντι στους διαδηλωτές. Αν και προς στιγμήν φάνηκε να δημιουργείται ένταση ευτυχώς πρυτάνευσε η λογική και συνοδεία συνθημάτων κατά της Αστυνομίας, οι διαδηλωτές ακολούθησαν πορεία μέσω άλλων οδών προς την οδό Υψηλάντους.

Οι ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας ακολούθησαν και τελικά η πορεία δεν κινήθηκε από άλλους δρόμους προς τα γραφεία των εθνικιστικών και ακροδεξιών κομμάτων και φορέων, παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής προς την πλατεία Ιατρίδη, από όπου ξεκίνησαν αφού προηγήθηκαν ομιλίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.