Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΓΚΑΔΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΙΝΗΣ Ο ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ... ΤΟ 2000-2001 ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ...!!!

Ανθρωπιστής Συριζαίος από την Λαγκάδα της Μυτιλήνης είναι ο «νεαρός» αντεισαγγελλέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, που προσπάθη...

Ανθρωπιστής Συριζαίος από την Λαγκάδα της Μυτιλήνης είναι ο «νεαρός» αντεισαγγελλέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, που προσπάθησε να κλείσει στην Φυλακή την Χρυσή Αυγή, με ένα αόριστο πόρισμα 9 σελίδων, χωρίς το παραμικρό συγκεκριμένο στοιχείο και βασιζόμενος σε ένα πλαστό Καταστατικό του Κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών!.. Ο «Στόχος» αποκαλύπτει σήμερα τα φρονήματα του κυρίου αντεισαγγελέως, μιμούμενος τους μπολσεβίκους, που ψάχνουν τα φρονήματα των Δικαστών που αθωώνουν τους Πατριώτες, όπως έγινε με την δικαστίνα που αθώωσε πρόσφατα τον «Στόχο» και πάνε να την βγάλουν αντισημίτρια!..

ΑΝΤΡΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ Η ΛΑΓΚΑΔΑ

Η Λαγκάδα από όπου κατάγεται ο κ. Βουρλιώτης είναι η πιο υποβαθμισμένη συνοικία της Μυτιλήνης και άντρο κομμουνιστών από την εποχή της Δικτατορίας του Μεταξά. Επί πλέον, έχει κακή φήμη σε όλη την Λέσβο, κι όταν παντρεύεται μια κοπέλλα κάποιον από την Λαγκάδα, οι Λέσβιοι λένε: «Μα από την Λαγκάδα βρήκες γαμπρό να παντρευτείς;» Επί πλέον, η Λαγκάδα έχει και μια ενδιαφέρουσα πρόσφατη ιστορία: Εκεί φτιάχτηκε το 2003, επί Εβραίου Σημίτη, το πρώτο Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. Στην αρχή, οι κομμουνιστές κάτοικοι της Λαγκάδας το υποδέχθηκαν μετά βαΐων και κλάδων, πηγαίνανε κοτόπουλα και μπριζόλες στους Λάθρο, αλλά σύντομα άλλαξαν γνώμη: Οι αγνώμονες Λάθρο άρχισαν τις κλοπές, άρχισαν να πειράζουν κορίτσια στον δρόμο, να μπαίνουν μέσα στα σπίτια για να κλέψουν φρούτα κλπ. με αποτέλεσμα οι Λαγκαδιώτες να ξεσηκωθούν και να ζητάνε να κλείσει το Κέντρο, πράγμα που έγινε μερικά χρόνια αργότερα… Μάλιστα, το Κέντρο Κράτησης των Λάθρο στην Λαγκάδα της Μυτιλήνης το είχε επισκεφθεί το 2003 ως Αρχηγός του «Ελληνικού Μετώπου» και ο νύν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μάκης Βορίδης, αλλά οι Λαγκαδιώτες δεν τον άφησαν να μπεί μέσα, επειδή τον θεωρούσαν… «ρατσιστή»!

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ… ΨΑΡΡΑ!

Ξαναγυρίζουμε, όμως, στον «Διώκτη» της Χρυσής Αυγής, Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη, για να πούμε τα εξής: Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου, το 2000-2001 υπήρξε σύμβουλος (σ.σ.: έμμισθος προφανώς!) στο Υπουργείο Δικαιοσύνης του ανεκδιήγητου Πρύτανη Μιχάλη Σταθόπουλου, του ανθρώπου που αφαίρεσε το Θρήσκευμα από τις Ταυτότητες των Ελλήνων! Και μόνο γι’ αυτό, ότι υπήρξε έμμισθος σύμβουλος Σημιτικού υπουργού, δεν έπρεπε (η επίσης Μυτιληνιά!) Εισαγγελεύς του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη να αναθέσει σε αυτόν την δίωξη της Χρυσής Αυγής, επεσήμανε ο κ. Στ. Γεωργίου!…

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Στόχου» το ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ της Χρυσής Αυγής στο οποίο βασίστηκε το 9σέλιδο Πόρισμα του κ. Βουρλιώτη, είναι αυτό που «αποκάλυψε» την περασμένη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υπαρχηγός των «ΙΩΝ», γνωστός τροτσκιστής δημοσιογράφος Δημήτρης Ψαρράς. Και η πλάκα είναι ότι το πραγματικό Καταστατικό της Χρυσής Αυγής το είχε επικυρώσει πρίν λίγους μήνες στον Άρειο Πάγο η ίδια η κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη!.

ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ κ. ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ Ο ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Όσο για την 66χρονη κυρία Κουτζαμάνη (είναι χήρα χωρίς παιδιά) γεννήθηκε στον Πολιχνίτο της Λέσβου και – όπως επίσης κατήγγειλε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – ήταν αυτή που «αθώωσε» τον Πάτροκλο Τσελέντη στην δεύτερη δίκη της 17 Νοέμβρη! Ο ποινικολόγος που στη δίκη της «17 Ν» εκπροσωπούσε την οικογένεια του δολοφονημένου αστυνομικού Μάτη, στο εφετείο είχε αντιδράσει έντονα όταν η τότε Εισαγγελεάς της έδρας κ. Κουτζαμάνη, επιχείρησε να ρίξει «δίχτυ προστασίας» στον κατηγορούμενο Πάτροκλο Τσελέντη τον οποίο ο κ. Γεωργίου «κατονόμαζε» -με βάση μαρτυρίες- ως τον δολοφόνο του αστυνομικού-φρουρού της εθνικής τράπεζας. Ο Τσελέντης που είχε δείξει φανερή «μεταμέλεια» και έδειξε πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές, καταδικάστηκε τελικά ως συνεργός στη ληστεία μετά φόνου, στην οποία ο Κουφοντίνας ντυμένος αστυνομικός πρόσφερε … παραπλανητικά ένα κουτί με γλυκά στον Μάτη παραμονή της γιορτής του. Ως «δολοφόνο» το δικαστήριο καταδίκασε τον Χριστόδουλο Ξηρό.

Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος" (10 Οκτ 2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.