Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΘΑΡΗ – ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Η “ΕΠΙΘΕΣΗ” ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ!!! ΙΔΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ!!! ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 15% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!! ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ...


ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 15% ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!!! ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, είναι εμφανής – εμφανέστατος, ο λόγος της ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ των ΚΚΕδων! Χάνουν τους εργάτες, την εργατιά που βρίσκει τον πραγματικό εκφραστή της στους ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! Αυτός που εμφανίζεται “απρόκλητα χτυπημένος”, o αρχικοζάκος Πουλικογιάννης, ή ΠΑΛΟΥΚΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ  (αφού εμφανίζεται μονίμως με ένα στυλιάρι στο χέρι, να “συνετίζει” τους άτακτους και τους απείθαρχους στο ΚΚΕ) είναι ο Πρόεδρος του συνδικάτου μετάλλου! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;;;;;
poulikogiannis1

2 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΤΣΑ ΤΟΥ.ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΕ ΛΑΕ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΟΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.